Neda Ukraden je na estradnoj sceni već skoro pola vijeka i uvijek je budila interesovanje javnosti. Nedu su povezivali sa Sašom Popovićem i Tonijem, suprugom Dragane Mirković, no ona tvrdi da su u prijateljskim odnosima. Unuk joj je najvažniji muškarac u životu i jako ga cijeni. Unatoč glasinama da se često podvrgava plastičnim operacijama, Neda tvrdi da samo dvaput godišnje ide na tretmane pomlađivanja lica radiovalovima.

Također sudjeluje u anticelulitnim programima i tretmanima kavitacije u kozmetičkim salonima. Neda vodi zdrav način života unosom puno tekućine, hranljivom hranom te redovitim bavljenjem tenisom, plivanjem i vježbanjem u teretani. I u sedmom desetljeću života ima dovoljno samopouzdanja za fotografiranje u kupaćem kostimu.

Neda Ukraden već godinama pomno njeguje svoj izgled. Kao rezultat toga, unatoč 73. godini života, posjeduje besprijekornu figuru na kojoj bi joj mogli pozavidjeti i mlađi vršnjaci. Prema prošloj izjavi koju je dala pjevačica, svoju zdravu i vitku tjelesnu građu može zahvaliti skladnoj ravnoteži u prehrani, kao i svakodnevnim jutarnjim vježbama koje provodi. Na stolu Nede Ukraden nalazi se niz nutritivno bogatih namirnica poput kuhanih jela, povrća, voća i maslinova ulja, a sve to karakteristično je za mediteransku kuhinju. Dok pjevačica s vremena na vrijeme uživa u kolačima i drugim jelima, nastoji održavati zdravu i uravnoteženu prehranu koja se sastoji od namirnica koje su zasitne i bogate vitaminima. Sljedećeg dana se vraća na ovaj režim.


Unatoč tome što je bila nezapažena u javnosti, pjevačica se udebljala nekoliko kilograma tijekom pandemije COVID-19. U nastojanju da smršavi odlučila se za liposukcijsku dijetu, što je čest izbor nekoliko poznatih ličnosti. Tijekom tog razdoblja pridržavala se dijete bazirane na proteinima i klonila se štetnih šećera i ugljikohidrata. Njezina se dijeta sastojala od konzumiranja shakeova bogatih hranjivim tvarima svaka četiri sata, zajedno s izdašnom količinom lisnatog povrća i mesa bogatog proteinima. Za doručak, osvježavajuća i zdrava opcija je voćni smoothie. Za ručak se možete prepustiti ukusnoj porciji šnicla u kombinaciji s hrskavom, svježom zelenom salatom. Večernji obrok sastoji se od ukusnog i hranjivog potaža od brokule.

 

Oglasi - Advertisement