Novak Đoković, kojeg mnogi smatraju najvećim tenisačem na svijetu, ima imanja u raznim dijelovima svijeta, pa čak posjeduje i osobni zrakoplov.U medijima se piše da onovaj avion ne posjeduje nego ga iznajmljuje po svojim potrebama od jedne kompanije.  Nedavno su se na društvenim mrežama pojavile fotografije koje prikazuju tip aviona kojim putuje. Tenisač je bio u društvu brata i sestre Đorđa Đokovića, kao i šogorice Saške Veselinov. Pridružio im se i nogometaš Mihailo Milutinović sa suprugom Tijanom. Na fotografiji su Đorđe i Tijana, dok Saška drži sina u rukama.

Kožna sjedala su prostrana i ugodna, stvarajući prostor koji nije samo za putovanje, već i za život. Dvosjed je također udoban, a stolovi za ručak pružaju dodatnu razinu udobnosti. Sve je to postavljeno na umirujuću, bež pozadinu. Dok se divimo čistoj raskoši ovog zračnog utočišta, važno je imati na umu Noleov impresivni posjed nekretnina.

2020. tenisač je odlučio prodati luksuznu vilu u Marbelli koju su prethodno iznajmljivali tijekom pandemije. Prema izvješćima lokalnih medija, tenisač je namijenio ogromnih 10 milijuna eura za kupnju ove izuzetne nekretnine. Imanje nudi širok raspon pogodnosti za svoje stanovnike, uključujući teniski teren, bazen, prostrani vrt, određeni kutak za roštiljanje, saunu, spa centar, dječje igralište i veliku garažu. Nole je odlučio nabaviti rezidenciju u Monte Carlu, poznatom utočištu za elitu. Točan iznos novca kojim je tenisač kupio ovu nekretninu ostaje nepoznat. Đokovići su kupili luksuzan stan u prestižnom beogradskom naselju West 65. Penthouse od 250 četvornih metara, smješten u jednom od najelitnijih dijelova grada, kupljen je za otprilike 545.000 eura.  Apartman se može pohvaliti zadivljujućom značajkom – velikom terasom od oko 100 četvornih metara na kojoj se nalazi bazen.

Novak posjeduje rezidenciju u Tivtu čija se vrijednost procjenjuje na oko 2,2 milijuna eura. Ova nekretnina nalazi se unutar granica kompleksa Porto Montenegro, koji se može pohvaliti raznolikim rekreacijskim sadržajima kao što su teniski i nogometni tereni, polo tereni, bazeni i izbor restorana. Nadalje, u kompleksu se nalazi i marina, što je Novaku vrlo pogodno jer posjeduje jahtu. Nakon pandemije kružila je vijest da je Novak kupio imanje na Kosmaju i da ga dogovara. Imanje se prostire na nekoliko hektara, a ranije su na njemu živjeli Elena i Jugoslav Karić. Nakon rastave, par je kuću prodao za vrtoglavih 2,9 milijuna eura.

Novak i Jelema Đoković vlasnici su imanja na Floridi. Naime, prije nekoliko godina kupili su stan u Miami Beachu, smješten usred parka koji se prostire na 35 hektara. Ova se rezidencija može pohvaliti prostranim balkonom s kojeg se pruža panoramski pogled na Atlantski ocean, zaljev, park i grad. Samo zdanje prepuno je raskošnih obilježja. Stan je imao otkupnu cijenu od preko 5 milijuna dolara, iako u njega nikada nije bio useljen tenisač koji ga je posjedovao. Kao rezultat toga, na kraju je prodan za impresivnih 7,15 milijuna dolara. Tenisač posjeduje dva penthausa u New Yorku, čija se vrijednost procjenjuje na 10 milijuna eura. Ove luksuzne stambene prostore dizajnirao je renomirani arhitekt Renco Piano, a nalaze se u najekskluzivnijem dijelu grada. Novak i Jelena izgradili su zapanjujuću vilu pored Pavlova jezera u Rumi. Vila zauzima oko 1200 četvornih metara zemljišta.