U 58. godini života preminuo je redatelj Jagoš Marković, a uzrok njegove smrti za javnost ostaje tajna. Nije poznato da je bio bolestan pa je ova vijest sve šokirala. Iako su njegova djela hvaljena, malo se otkrilo o njegovom osobnom životu. Jedina informacija dostupna javnosti je da je njegova bivša supruga bila glumica Vanja Milačić.

Unatoč konačnom krahu njihovog braka, Vanja, glumica Narodnog pozorišta u Beogradu, i Jagoš, stalni ravnatelj tog kazališta, nastavili su se redovito viđati. Jednom prilikom Vanja je čak otvorila i temu njihova razvoda. Prema riječima bivše supruge Jagoša Markovića, njihova zajednica završila je dramatično i nasilno. Unatoč tome, i dalje je optimistična da će uspjeti obnoviti svoju profesionalnu vezu. Izrazila je svoje divljenje prema njemu kao umjetniku i priznala mu vrijedne lekcije koje je naučila od njega, ne samo o kazališnom zanatu, već i o dinamici između dvoje pojedinaca u vezi.

Glumica Vanja Milačić nikada nije otkrila pravi motiv razvoda. Unatoč tome, spomenula je postojanje razlika među njima, što je u konačnici dovelo do toga da je njezin suprug zatražio da se iseli iz zajedničkog stana. Među nama je bilo nesuglasica. Tražio je da ispraznim stan, što sam i poslušala. Govoriti o zamršenim detaljima koji su značajni i njemu i meni u vezi s ovim nesnosno teškim iskustvom nešto je što ne mogu javno učiniti. Složenost situacije pogoršava činjenica da još uvijek gajim osjećaje ljubavi prema njemu. On u mojim očima ostaje izuzetna, nezamjenjiva osoba.

Uvijek ću ga pamtiti kao vještu, šarmantnu, duhovitu i romantičnu osobu koja je uz to bila i nepredvidiva i kreativna. Tijekom našeg druženja podijelio je sa mnom brojne profesionalne i životne lekcije koje bi ostale skrivene da nisam imala sreću živjeti s njim. Jagoš je moja najveća ljubav i to neću kriti. To je možda nešto najljepše što mi se dogodilo u životu, rekla je Vanja tada za  medije. Vanja je trenutno u braku s Božom Prelevićem, odvjetnikom koji je od nje stariji 18 godina. Par je blagoslovljen s dvoje djece.