Voditeljica Suzana Mančić je uvijek interesantna tema za medije. Koliko god može, prijašnja najavljivačica lutrije žurno skuplja svoje stvari i putuje u Grčku. Nedavno je privremeno prekinula sve poslovne obveze i priuštila si trenutak odmora na tajanstvenoj, primamljivoj lokaciji. Odmor Suzane Mančić na malom otočiću Porosu u Saronskom zaljevu uistinu je ugodan. Blizu je i Atene, odakle je njezin dugogodišnji partner Simeon, pa ne čudi što su se tamo odlučili opustiti.

 

Ovaj živahni gradić izdvajaju se svojim izvrsno uređenim plažama i obiljem restorana. Štoviše, grad se može pohvaliti velikom raznolikošću aktivnosti, a posjetitelji mogu sudjelovati u obilascima lokalnog samostana i cijelog zaljeva. Stoga ne čudi što mnogi Grci ovaj grad smatraju svojim omiljenim odredištem za odmor. Ljetovanje Suzane Mančić jedinstveno je ne samo po izboru destinacije već i po društvu koje pravi. Iako na fotografijama koje dijeli nema njezinog partnera, vidljivo je da je uz nju i uljepšava njezin doživljaj  i Simica.

Svakodnevne objave na njegovom Instagram profilu, koje se sastoje od fotografija i videa, svjedoče o ugodnom i optimističnom provodu. Najnovija objava s njegovom slikom na brodu dobila je pozitivan odgovor mnogih njegovih pratitelja koji vjeruju da izgleda bolje nego ikad. Suzana je odjenula prozračni ljetni outfit – bijele hlačice i majicu na pruge – i veselo pozdravila svoje obožavatelje. Uz očekivane pohvale na račun modnog odabira, nizali su se i brojni komplimenti na račun njezine figure i izgleda. Suzana je i sama priznala da se u posljednje vrijeme dodatno trudi održati svoj sjajni stas.

Suzanine fotografije s odmora govore same za sebe kada su u pitanju rezultati njezine rutine njege kože. Na njima se vidi kako njezina koža blista od zadovoljstva, kao i odražavaju brigu i pažnju koju dobiva od svoje drage osobe, koja očito zaslužuje pozitivnu energiju kojom odiše.

Oglasi - Advertisement