Kako se navodi u srpskim medijima nova djevojka  Žike Jakšića uzela je televizijskog voditelja u zaštitu, a on je objeručke prihvatio njezino vodstvo. To je bilo zbog činjenice da nikada nije iskusio tako intenzivne emocije ni prema jednoj drugoj ženi.Prijatelji ga peckaju i šale se da se ne može distancirati od nje te da je doživio značajnu transformaciju. Briga o zdravlju zasigurno je jedno od područja kojima se ona bavi od početka nove veze.

Prije susreta s Tijanom Mijailović, bivšom suprugom fudbalera Crvene zvezde Nikole Mijailovića, tema voditelja nije bila fokusirana na njegovo zdravlje i na prvom mjestu  nije bila njegova ishrana ili dobar odmor. Nije često išao ni u teretanu. Međutim, nakon što je prošao laboratorijske testove koji su ukazali na potrebu da se bolje brine o sebi, postao je odlučniji u svojim nastojanjima. Čini se da najviše poticaja i podrške dobiva od Tijane.

Nova djevojka  Žike Jakšića strepi za dobrobit  svog dečka, ali i njegov stariji sin Andrija i snaha. Zbog toga je mjesecima stalno odlazio na klinike kako bi se podvrgao temeljitim procjenama. Ne tako davno javio se  iz kardiovaskularne ustanove. Tijekom njegova posjeta obavljen je temeljit pregled prsnog koša. Na svoj uobičajeni način, malo je omalovažio situaciju i našalio se da mu je srce u skladu s ritmom glazbe.

Navodna priča u tabloidima sugerira da ga je Tijana natjerala da prestane piti alkohol, što dovodi do nagađanja da su drugi čimbenici mogli pridonijeti ovoj situaciji. Kao takvi, drugi nalazi mogli bi potencijalno oslikati nijansiranu i različitu sliku.
Iako su detalji situacije trenutno nepoznati, potvrđeno je da Žika sada živi zdravim načinom života. Izvještaji govore da je hladnjak u njihovoj kući na Bežanijskoj kosi već opskrbljen hranjivim namirnicama.

 

Oglasi - Advertisement