Osim svoje velebne vile u glavnom gradu naše zemlje i još jedne u trendovskom gradu skulptura Ayia Napi, folk diva  Ceca Ražnatović posjeduje i rezidenciju smještenu na crnogorskoj obali. Njezina obitelj voli provoditi vrijeme ondje, osobito tijekom ljetnih mjeseci. Međutim u medijima se ovaj njen dom rijetko pominje pa mnogi nisu ni znali da ga ima.

Smješten u prekrasnom turističkom mjestu Bečići, rezidencija Cece Ražnatović idealna je lokacija za obitelji s djecom. Bez sumnje, to je poželjna destinacija za njenog sina i snahu, koji su zaljubljeni roditelji dvoje šarmantnih mališana, a osim Cipra, Bečići su za njih top izbor. Pokraj  cijenjenog hotela, nalazi se imanje koje nudi savršeno utočište poznatoj pjevačici tijekom njene godišnje sezone nastupa u Crnoj Gori. Prije preseljenja u Španjolsku sa sadašnjim suprugom Nemanjom, Anastasija, pjevačeva nasljednica, često je koristila ovu nekretninu.

Prateći Tasin “Instagram” profil, mogli smo zaviriti u njihov osobni prostor i primijetiti da je uređen u ukusnoj minimalističkoj estetici. Suvremeno prebivalište Cece Ražnatović može se pohvaliti visokim prozorima koji omogućuju dovoljno prirodnog svjetla da prodre u sve prostorije. Dodatak spuštenih stropova i mramornih pločica daje jedinstveni dašak sofisticiranosti ovom prostoru.

Dnevni boravak ističe se kao središnji fokus prostora. Velikodušno je veličine i može se pohvaliti vrhunskim namještajem. Posebno treba istaknuti bijeli kraljevski kauč, koji je savršen za opuštanje nakon dana aktivnosti na moru. Veljko i Anastasija su, kao mlađi, rado ugošćavali svoje prijatelje i pritom se nesumnjivo dobro zabavljali. No, kako su odrasli i zasnovali obitelji te preuzeli razne obveze, stan Cece Ražnatović sada je sve prazniji nego što je bio ranijih godina.

Oglasi - Advertisement