Dženana Sudžuka se već više od trideset godina drži po strani u javnosti otkako se udala za renomiranog kompozitora i frontmena “Bijelog dugmeta” Gorana Bregovića. Nekada istaknuta figura u manekenskoj industriji i naširoko priznata kao jedna od najljepših žena Sarajeva, od tada se rijetko pojavljuje.  Pna se posvetila porodici i kćerkama dok Brega i dalje aktivno nastupa. Vrijedi napomenuti da i Goranova svekrva slovi za uglednu ženu.

Kada bilo kome u gradu na Miljacki spomenete ime Bahra Sudžuka, odmah ćete primijetiti široki osmijeh koji mu se u trenu razlije licem. Privlačnost njezine ljepote bila je toliko moćna da joj nije mogao odoljeti ni slavni kubanski vođa Fidel Castro. Tijekom njegovog boravka u Sarajevu bila je obasuta obiljem cvijeća, a prema urbanim legendama i Milomiru Mariću, on je sve skupio i poklonio joj.

U Sarajevu mještani punicu Gorana Bregovića  često nazivaju  i bosanskom Iris Apfel , a mnogi je smatraju damom s najviše stila u gradu. Ona je prava modna ikona, a njezin mladenački duh ogleda se u jedinstvenom i originalnom stilu. Ona je zanimljiva sugovornica, uvijek besprijekorno odjevena i odiše autentičnošću i pozitivnošću u svim aspektima svog života. Unatoč godinama, koje su nedvojbeno značajne, ona dokazuje da je to samo brojka i zadržava vedru narav koja je zarazna za sve oko nje.

Teta Bahra bila je poznata po svom modernom odijevanju koje je pratilo najnovije trendove. Čitajući neke komentare i gledajući fotografije koje je jedna od njezinih unuka objavila na Instagramu, vidljivo je da Bahra voli i unikatna pokrivala za glavu. Ženska loza obitelji Sudžuka služi kao idealan prikaz izreke da jabuka ne pada daleko od stabla. Dženana je naslijedila majčin atraktivan izgled i karizmatičnost, a taj obrazac nastavila je i s kćerima Emom, Unom i Lulom. Ove kćeri svjedoče o zadovoljnom braku bivše manekenke s poznatim Bregom.

Oglasi - Advertisement