Poznata glumica Svetlana Bojković ima jednu kćerku koja je krenula njenim stopama. Za vedrih i sunčanih dana Kaja Žutić boravi u kući koja se nalazi na imanju koje joj je ostavio otac, pokojni Miloš Žutić, koji je bio talentirani glumac. Nakon godina zapuštenosti imanje je doživjelo preobrazbu u rukama karizmatične umjetnice i njezina supruga Nemanje Aćimovića, glazbenika. Njih su dvoje neumorno radili na obnovi imanja, dio po dio, a danas se ono može pohvaliti voćnjakom, pčelinjakom i vrtom ispunjenim raznovrsnim cvijećem i povrćem.

Kad temperatura počne padati, Kaja se vraća u grad gdje ima skromniji kutak. Simpatična glumica posjeduje diskretno imanje koje se nalazi u neposrednoj blizini stana njene majke Cece Bojković i njenog supruga. Međutim, dvije su rezidencije prilično različite po izgledu. Nekada je Ceca medijima dopustila da zavire u njenu raskošnu i ukusno namještenu rezidenciju. Vidljivo je da živi u luksuzu, okružena pomno restauriranim starinskim namještajem. Nasuprot tome, Kaja je bila sklonija skromnijem uređenju.

Svoju kuhinju nenamjerno je otkrila javnosti dok je na Instagramu dijelila sliku svog radnog prostora. Fotografija je prikazala sobu u kojoj stvara. Kaja Žutić svoj je dom preuredila u dvonamjenski prostor koji joj služi i kao životni prostor i kao studio za glumačku karijeru. Posljednjih godina otkrila je strast prema slikanju i već je svoje radove izložila na dvije izložbe. Umjetnica svoj najveći stvaralački mir pronalazi na vlastitom posjedu ili na putu na more. No, inspiraciju je pronašla iu svojoj gradskoj rezidenciji smještenoj u srcu glavnog grada, gdje je otvorila studio.

Na temelju prezentiranih vizualnih dokaza čini se da je materijal korišten u izradi predmeta bila fesera, koja se nalazi u neposrednoj blizini kuhinje s ormarićima u boji drveta. Unatoč prisutnoj likovnoj nesređenosti, ipak se jasno osjeća neka toplina koja izbija iz nje.