Trenutno Zlatan Ibrahimović uživa u mirnoj fazi penzionisanja. Ovo vrijeme koristi da se u potpunosti posveti svojoj dragoj porodici i uživa u ležernim aktivnostima bez ikakvih obaveza. U ljetnim mjesecima, javnost je svjedočila kako proslavljeni sportista i njegova porodica istražuju očaravajuće pejzaže Pariza, krećući se duž slikovite Azurne obale i zaustavljaju se u prefinjenom gradu Saint Tropez. uz njega je stalno njegova 11 godina starija supruga koja mu je najveća podrška i oslonac.

Jedna upečatljiva karakteristika modernog doba je snažna veza koju je Zlatan Ibrahimović pokazao prema svojoj supružnici. Nepokolebljiva lojalnost između para je očigledna i pokazuje potpuno odsustvo napetosti ili nesloge. Nedavni snimak, snimljen u divnom mestu Milana, koji ima poseban značaj za par, prikazuje istaknutu fudbalsku zvezdu u opuštenom stanju, kako uživa u društvu svog privlačnog švedskog partnera.

Vješti paparazzi su vješto uhvatili sreću para, a otkrili su i zanimljive detalje. Helen, koja je već stekla slavu i bogatstvo pre nego što se venčala sa renomiranim sportistom, za tu je priliku odabrala skroman ansambl koji se sastoji od jednostavne bluze i farmerki, namerno izbegavajući bilo kakvo razmetljivo modno izlaganje.

Gospođa Seger je, zadržavši svoje elegantno držanje, ugradila raskošne elemente u svoj outfit. Jedan primjer uključuje njen nakit, procijenjen na zapanjujućih 75.000 dolara, koji je naglasio njenu staloženost i modni senzibilitet. Evidentno je da je shvatila važnost te prilike, jer je ponijela dvije torbe kako bi upotpunila svoj uglađeni izgled. Kao žena i majka Zlatanove dece, ona je nesumnjivo zaslužna za sve njene želje i više od toga, posebno kada je Zlatan u potpunosti sposoban da joj obezbedi. Ipak, gospođa Seger je i prosperitetna preduzetnica.

Oglasi - Advertisement