Možete li prepoznati šarmantnu mladu djevojčicu na starinskoj fotografiji? Evo natuknice: ona je jedna od najpopularnijih među našim voditeljicama i smatra se jednom od najzgodnijih žena u javnom životu. Naime, nedavno je krajem kolovoza proslavila svoj 43. rođendan. Unatoč kratkoj kosi prikazanoj na slici, nije teško prepoznati subjekt, jer se obično povezuje s drugom frizurom. Njezine velike oči znatiželjno gledaju u daljinu, dok joj se usne doimaju kao da se smiješe. Osim toga, na fotografiji se vidi kako nosi nekad popularne hlače s tregerima. Nakon postavljanja na Instagramu, slika je dobila ogroman odjek njezinih pratitelja, s komplimentima koji su pljuštali, a pridružila su se čak i neka poznata imena.

Marija Kilibarda prisjetila se svog ranog djetinjstva izrazom “Mini ja (mala ja)” u objavi. Ljubazno i ​​dobro prihvaćeno televizijsko lice odiše živahnim entuzijazmom, magnetizmom i privlačnošću. Ona prihvaća svoju inherentnu, etničku ljepotu i često se šali da odbija da je definiraju njezine godine; umjesto toga, ona njeguje i potiče mladenački duh u sebi. Taj isti duh uhvaćen je na fotografiji na kojoj je bila dijete, a koja ju je zavoljela bezbrojnim obožavateljima.

Marija Kilibarda je ugledna i omiljena srpska voditeljica i novinarka. Rođena je 29. kolovoza 1980. u Beogradu, ima dvije mlađe sestre, Jovanu i Oliveru, kći je Vlajka i Žanete te pokćerka Zdravka. Iako su se Marijini roditelji razveli kada je imala samo godinu dana, ostali su joj podrška kroz cijeli život. Osnovno obrazovanje završila je u Osnovnoj školi “Kralj Petar Prvi” te upisala studij fizioterapeuta u srednju medicinsku školu. Visoko obrazovanje završila je na Fakultetu političkih znanosti, gdje je smjer socijalni rad i socijalna politika, te na Višoj školi, gdje se usmjerila na sportski menadžment. S 19 godina Marija je počela raditi i uzdržavati se tijekom studija na Sveučilištu.

Iako nije završila studij, želi jednog dana diplomirati. Marijino prvo radno mjesto bilo je u informativnoj službi Demokratske stranke. Nakon godinu dana rada ondje počela je puštati korijene njezina fascinacija politikom. Međutim, tek kad je napustila posao, svim se srcem posvetila istraživanju zanimljivijih tema. Tada je krenuo njen vrtoglavi put prema uspjehu i popularnosti koju danas uživa.