Podrijetlom iz Bosne i Hercegovine, Džejla Ramović popularna je pop pjevačica koja se proslavila kao pobjednica trinaestog izdanja poznatog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”. Njeno rodno mjesto je Goražde, Bosna i Hercegovina, a rođena je 22. aprila 2002. godine. Džejla je objavila nekoliko uspješnih singlova, poput “Ruine”, “Jdna kao nijedna”, “Potraži me”, “Ruža”, koji su naišli na velike pohvale  obožavatelja, od veljače 2021. Džejlin izniman talent vidljiv je od malih nogu, što dokazuje pobjeda u natjecanju “Neki novi klinci”, nakon čega je uslijedila zapažena pobjeda na cijenjenom ” Zvezdama Granda” vrlo gledano glazbeno natjecanje u regiji.

Upečatljivo prisustvo i očaravajući glas Džejle Ramović plijenili su pažnju mnogih. Njezina je karizma neosporna, a ima i talenta da sve što poduzme pretvori u uspjeh. Nakon izvanrednih nastupa i trijumfa u “Zvezdama Granda” postala je senzacija u cijelom regionu. I u Veneciji, gdje je nedavno sudjelovala na renomiranoj “Mostri”, nastavila je osvajati publiku svojim talentom.

Unatoč velikoj slavi, mlađahna pjevačica iz Goražda donijela je odluku da privremeno prekine karijeru kako bi se posvetila ekonomiji. Godine 2021. preselila se u Barcelonu kako bi pohađala sveučilište, koje je bilo prilično udaljeno od njezine obitelji. Iako je bilo izazovno, bila je u stanju ustrajati i uspjeti. “Nakon što sam to otkrila, pronašla sam novootkriveni osjećaj spokoja i poticaja za uspjehom u svim područjima svog života. Džela, zadivljujuća izvođačica koja je obično radila vikendom, a učila radnim danom, vjerovala je da je poduzimanje ovog koraka ključno za njezin osobni rast i razvoj, i ona se pokazala ispravnom.

Unatoč njezinim prethodnim akademskim nastojanjima, čini se da je odlučila odustati od daljnjeg obrazovanja. Izvori bliski njoj naznačili su da je odluka bila motivirana željom da glazbi, koja je njezina najveća strast, da prednost, te uvjerenjem da se ne može baviti oba pothvata istovremeno. Tako je čini se odlučila da privremeno stavi tačku na svoje obrazovanje.

Oglasi - Advertisement