Poznato je da Haris Džinović, poznati pjevač, ima znatno mlađu i privlačnu suprugu Melinu Džinović. Njena fotografija izazvala je brojne rasprave i privukla značajnu pažnju. Uprkos tome što je uspješna u vlastitoj karijeri, ona ostaje voljena i odana supruga i nesebičan roditelj. Međutim, njena izuzetna ljepota često privlači komentare i pažnju koja se ne može zanemariti. Fotografija koju je objavila njena kćerka je privukla veliki broj komentara.

Mnoge žene crpe inspiraciju iz njenog istančanog smisla za modu, jer je često istaknuta u modnim kolumnama. Njen stil služi kao uzor mnogima, a čini se da se njen šarm samo pojačava kako stari. Ovu ženu često upoređuju s vinom, jer kako stari, čini se da postaje samo bolja. Bez obzira da li je obučena u svečanu odjeću za neki događaj ili opušteniji ansambl, nemoguće je izbjeći da ostanete zatečeni njenim zadivljujućim izgledom.

Kada je Harisova ćerka na “Instagramu” podelila najnoviju fotografiju Meline Džinović, to je odmah izazvalo veliku pažnju. Fotografija služi kao dokaz zašto se ova žena smatra jednom od najupečatljivijih i besprijekorno stiliziranih osoba. Nakon što se pojavila na Gininom Instagram nalogu, Melina je bila preplavljena poplavom komplementarnih komentara koji i dalje pristižu. Postoji jednoglasan konsenzus da Melina nikada nije izgledala bolje, što prirodno izaziva interesovanje ljudi za tajnu njenog bezvremenskog izgleda.

Nivo tolerancije koji Haris ima prema aktivnostima svoje kćeri na društvenim mrežama ostaje misterija. Uprkos tome, on je stalno izražavao svoje nezadovoljstvo njenom sklonošću ka postavljanju provokativnih slika. Neizvjesno je da li se to odnosi na njegovu suprugu ili ne, ili se navikao na sveprisutnost Instagrama u modernoj komunikaciji, posebno među mlađim generacijama.