Iz veze Crnogorca Momčila Otaševića i njegove kolegice iz Hrvatske Jelene Perčin proizlazi njihova kći Maša. Maša je prvo zajedničko dijete koje su dobili prije nego što su postali bivši supružnici. Nakon nekoliko godina pridružio joj se brat Jakša. Njihov otac, kao i svaki ponosni otac, ipak je posebno mjesto u srcu držao kćeri, nasljednici. Razvod poznatog glumačkog para koji se desio prošle godine sve je iznenadio.

On se slaže sa svojom bivšom suprugom i prati je na sva mjesta. Tijekom cijelog ljeta bili su zajedno, a glumac je s oduševljenjem na Instagramu podijelio bezbroj slika s kćerkicom, zbog čega je Maša satima bila u centru pažnje na njegovom profilu. Dvojac otac-kći plijenio je pozornost ne samo zbog kvalitetnog zajedničkog vremena, već i zbog odjevnih kombinacija koje nosi kći. Glumac je pomno birao hlačice, suknje, majice i mašne, a trud mu se isplatio jer se Maša sada može prisjetiti odmora ispunjenog nezaboravnim trenucima.

Iako je kći Momčila Otaševića tek u ranim godinama, jasno je da će s prijateljima imati još puno priča o događajima i uspomenama koje je tijekom ljeta podijelila s ocem. Vrlo je vjerojatno da će za nekoliko godina i njezin brat krenuti njezinim stopama. Glumac otvoreno izražava svoju želju da sa svojim muškim nasljednikom sudjeluje u zajedničkim iskustvima djetinjstva i šire.

Glumac trenutno putuje kroz Hrvatsku, Crnu Goru i Srbiju. Unatoč stalnom pakiranju kofera i ispunjavanju svojih profesionalnih obaveza, uvijek voli odvojiti vrijeme za svoje najdraže. To uključuje njegovu djecu, kao i oca, majku, sestru i bliske prijatelje koji žive u Crnoj Gori. Nakon rastave od Jelene, bivše partnerice, zadržao je srdačan odnos s njom, što je u konačnici dovelo do pozitivnog odnosa s njihovom djecom.

Oglasi - Advertisement