Prethodne nedelje ćerka Jovana Memedovića napravila je korak napred u vezi sa Bogosavom Apostolovićem, pošto su oboje stali na čuveni “ludi kamen”.Zanosna  Maša i njezin partner priredili su zaista nezaboravnu proslavu za svoje goste, a na Instagramu su objavili i nekoliko dodatnih informacija. Otac se, pun ponosa, ovom prigodom suzdržao od hvalisanja. No, o odjeći koju je odabrao za svadbu svoje kćeri, kao io ljudima s kojima je viđen, mnogi su naveliko pisali.

Činilo se da Jovan nema sklonosti svoju sreću dijeliti ni s kim, no njegova kćerka imala je različito mišljenje o tome.Sa svojim je pratiteljima otkrila najzanimljivije trenutke svog veselog dana vjenčanja, a sada je dodatno otkrila i kako provodi vrijeme kao udana osoba. Iz fotografije koju je kćerka Jovana Memedovića nedavno podijelila na društvenom profilu, vidljivo je da su veseli mladenci bez gubljenja vremena krenuli na medeni mjesec odmah nakon vjenčanja.

Točna lokacija ostaje neotkrivena. Međutim, jasno je da se rasprava odnosi na blaža, obalna područja. Na slici se vidi Maša kako pozira iz profila, a u prvom planu je prekrasan morski prizor. No, njezin blago stršeći trbuh doveo je do nagađanja u medijima o njezinoj mogućoj trudnoći. Iako nije dovoljno velik da potvrdi da je kći Jovana Memedovića trudna, svakako je pobudio sumnje.

Bez sumnje, Memedović bi bio ispunjen ushićenjem kada bi postao djed, a neosporno je da bi svom unuku usadio važnost istinskih principa i značaj zalaženja u svijet prirode. Uostalom po tom pitanju je i Maša potpuno ista i veliki je zaljubljenik u prirodne lejpote poput svog poznatog oca.