21. rujna zauzima značajno i drago mjesto u srcima pjevačice Ilde Šaulić i njezinog supruga Bojana jer obilježava rođenje njihovog voljenog djeteta Eme. Ilda Šaulić, pjevačica puna ponosa i emocija, nedavno je na svom Instagramu objavila da njena kćerka danas slavi rođendan. Ova radosna prigoda izvrstan je razlog da se obitelj okupi i proslavi u velikom stilu.

Šabanova kći čestitala je slavljenici Emi ispisavši srcem “Sretan rođendan”, te je na spomenutoj društvenoj mreži podijelila svoju preslatku fotografiju. Emma je na fotografiji nosila šarmantnu haljinu na ružičasto-bijele pruge i bila u centru pažnje. Ubrzo nakon toga, gomila čestitki preplavila je Emin inbox od njezinih pratitelja, prijatelja i kolega, a svi su izražavali svoje najbolje želje i najiskrenije čestitke za ovaj poseban dan. Mnogi od njih nisu mogli ne primijetiti nevjerojatnu sličnost Emi i njezine majke, obasipajući je komplimentima i lijepim željama.

Iznenadna pojava kćeri Ilde Šaulić nakon duljeg izbivanja ostavila je mnoge u čudu koliko je brzo narasla i kako je sada spremna za polazak u školu. Osim toga, fotografija otkriva da je procvjetala u zanosnu mladu damu koja je od svojih roditelja naslijedila samo najbolje osobine. Nema sumnje da će Emmin rođendan biti obilježen na jedinstven i nezaboravan način, baš kao što je to uvijek bio.

Njezini će se roditelji bez sumnje potruditi isplanirati spektakularnu proslavu za nju i dokumentirati ove drage trenutke za svoje pratitelje na društvenim mrežama. Ipak u porodici ostaje žal što kralj narodne muzike Šaban Šaulić nije živ da svjedoči odrastanju svoje unuke koja mu bi sigurno bila mezimica.