Saša Mišić svojom je kultnom emisijom “Paklena kuhinja” ostavio izniman utjecaj na srpsku estradu. Činilo se da su jela koja je pripremao bez muke tekla iz svakog lonca, tave i pećnice, ali nažalost, emisija je nestala s naših ekrana, ostavivši kulinarsku prazninu. Njegova emisija sa ovom tematikom je bila pravo osvježenje.  Podsjećamo i na potresni trenutak iz 2011. godine kada ga je supruga Njemica ostavila s troje djece, ne mogavši ​​se prilagoditi životu u Srbiji. Ipak, događaji koji su uslijedili bili su jednako fascinantni.

Život slavnog kuhara iznenada se preokrenuo kada su mu djeca oduzeta i predana majci na skrbništvo. Nažalost, nismo bili upoznati s konačnim ishodom ovog obiteljskog previranja.Identitet žene ostao je anoniman, ali prema medijskim napisima Saša je u tom razdoblju dobio još petero djece.Što se dogodilo sa zloglasnim “paklenim kuharom”? Kako sada izgleda i što namjerava? Brzom pretragom na Googleu može se pronaći njegova osobna web stranica na kojoj poziva sve nadobudne kulinarske entuzijaste da uz ostalo sudjeluju u nekom od njegovih tečajeva kuhanja.

Moja potraga za savršenstvom dovela me do uspjeha u ugostiteljskoj industriji već trideset godina, istovremeno pomažući drugima da postignu vlastiti uspjeh. Kako sam stekao znanje koje mogu podijeliti s vama? Sve je počelo kada sam počela raditi kao kuharica i željela sam steći više vještina i znanja kako bih napredovala u karijeri. Nikad nisam prestao učiti i rasti, čak i ako je to značilo da me etiketiraju kao “štrebera”. Moji učitelji bili su najbolji u poslu, od kulinarskih stručnjaka za njemačku, francusku i japansku kuhinju. Od njih sam jako puno naučio i krajnji cilj mi je nadmašiti vlastita postignuća. Kako kažu, najbolji učitelj je onaj kojeg učenici savladaju.

Saša Mišić je vlasnik sopstvenog TikTok naloga, pod nazivom Srpski kuvar Saša Mišić. Njegovi videi prikupili su desetke tisuća pregleda i bezbroj sljedbenika. Ljubitelji gastronomije i dalje cijene njegove nekonvencionalne recepte i korisne savjete, a na Instagramu je uz svoje ime i prezime dodao prefiks “hadži”.

Oglasi - Advertisement