Prije nekoliko mjeseci Vesna Zmijanac izazvala je zabrinutost javnosti zbog teških zdravstvenih problema. Popularna folk pjevačica hitno je operirana u Kliničkom centru i ugrađena joj je premosnica. Zatim je započela dugotrajno razdoblje oporavka. Mirno i slikovito imanje na Bukulji bilo joj je idealno mjesto za oporavak. Povukla se u prirodu gdje je imala svoj mir i gdje je uspjela da se oporavi. No, Vesna je sve brige uspjela otkloniti kada se preksinoć iznenada pojavila  na proslavi rođendana svog frizera Borisa Obreškog.

Tijekom Vesninog prvog pojavljivanja u javnosti nakon operacije, prisutni su mediji gravitirali prema njoj. Kultna pjevačica priznala je svoju averziju prema mikrofonu i publici te otkrila da nikada prije nije tako dugo pauzirala u karijeri. Njezina žudnja za glazbom bila je toliko jaka da je čak pokazala svoje pjevačke sposobnosti na zabavi, pokazujući svoju sposobnost za izvođenje. Izjavila je da pjevanje djeluje oporavljajuće te je upozorila da treba biti oprezan.


Kad je čula za njezinu intervenciju, znala je razaznati tko je od njezinih kolega bio najnemirniji. Zlata Petrović poslala je poruku punu emocija, a čak je Vesninoj j kćeri Nikoliji šapnula da se raspita treba li novčana pomoć.

Jedne večeri u 23 sata javila joj se Lepa Brena. Razgovarale su a onda joj se ona bratila  molbom: „Mala, nemoj da me zezaš! Šta da radim bez tebe? Ti si moja jedina konkurencija i ja tvoja. Pod hitno da si ozdravila!“ Unatoč dugogodišnjim šuškanjima o zategnutoj vezi, Vesna je nedavno otkrila kako nestrpljivo želi da joj zet Relja napiše novu pjesmu. Ona sa njim ima jako dobre i korektne odnose.