Nakon razlaza sa Nikolom Rađenom, Ana Kokić se sa decom preselila kod majke na Banovo brdo. Poznata po svom muzičkom umeću, Ana je veoma cenjena od strane lokalnog stanovništva koje je redovno susreće tokom njenih šoping putovanja. Uprkos izazovima sa kojima se suočavala, Ana odiše mladalačkim, blistavim sjajem i često ulazi u živahne razgovore sa vršnjacima iz svog rodnog grada. Njena vesela narav i osjećaj ispunjenosti očigledni su svima, a izuzetan odgoj kćeri svjedoči o njenim roditeljskim vještinama. Bitno je i napomenuti da je sa bivšim mužem ostala u dobrim odnosima.

Ana je nesumnjivo koristila edukativne tehnike koje je naučila u svom porodičnom domu. Njena majka Branka odigrala je značajnu ulogu u njenom razvoju, jer ih dijele bliske veze. Branka je pružala nepokolebljivu podršku i vođstvo tokom celog Aninog putovanja. Majčina ljubav je sila sa kojom se treba računati. Često se kaže da majka ima sposobnost da postigne bilo šta, da je oličenje vrhunske mudrosti i da je uvek spremna da se nesebično žrtvuje. Srećna majka znači srećnu porodicu, tako da je ključno da njegujete i volite svoju majku, jer ona živi za ljubav svoje djece. Pevačica je obeležila rođendan gospođe Branke tako što je objavila srdačnu poruku, koju je popratila slika njih dvije, na kojoj ju imenovala kao “najbolju mamu na svetu”

Ana nije imala bliski odnos sa ocem. Ona i njena sestra Maja sa njim nisu komunicirale poslednje dve decenije. Nekoliko beogradskih listova objavilo je da su ga posetile pre nego što je preminuo i oprostile mu sva nedela koja im je nanio. Međutim, bliski izvori su otkrili da je Stevan preminuo mirno, jer mu je boravak sa ćerkama uvek bio prioritet. Ipak pevačica nije javno priznala da se pomirila sa ocem pre njegove smrti.

U jednom razgovoru, Ana je otkrila prepreku zbog koje je posustala. Kada su se moji roditelji   razdvojili, nisam mogla u potpunosti da shvatim težinu našeg rastanka. Za njih je 1999. godina bila definisana i bombardovanjem i pravnim razdvajanjem. Iako smo u početku ostali u kontaktu, naša prepiska se vremenom smanjivala. Jednom kada sam shvatio da sam oduvijek bila taj koji je inicirala interakciju sa svojim ocem, odlučila sam da prestanem sa svojim naporima. Proces je bio iscrpljujući i nisam ga vidjela nekoliko godina.  Trenutno je nejasno da li su se pomirili prije njegove smrti.