Zdravko Čolić je cijenjena ličnost u industriji pop muzike zahvaljujući svom jedinstvenom stilu i zadivljujućoj ličnosti. Skoro pola vijeka  je jedan od najpopularnijih pevača u regionu, a njegova muzika i ličnost prihvaćeni su u svim zemljama bivše Jugoslavije. On je rijedak umjetnik kome se publika u cijelom regionu divi, a njegovi koncerti stalno privlače veliku publiku, a ulaznice se brzo rasprodaju. Iako se trudio da zadrži privatnost svoje porodice, njegova ćerka je odrasla i sada deli delove svog ličnog života na društvenim mrežama. Una je već godinama velika Instagram zvijezda koja ima veliki broj pratitelja.

Poznati pjevač Zdravko Čolić potrudio se da svojim dragim kćerkama, Uni i Lari, pruži sve što požele. Tokom njihove adolescencije, modni trendovi i kupovina postali su vitalni aspekt njihovih života. Očigledno je da su spremni potrošiti više na kvalitetnu odjeću, što pokazuju i čizme Lare Čolić, koje je s ponosom pokazala na svojoj posljednjoj Instagram objavi.

Prevladavajuća tema razgovora je oko renomiranog dizajna “Živanša”. Ovaj dizajn je na tržištu dostupan već deceniju i trenutno je po ceni od 280.000 dinara. Ove sezone, model čizama Shark privukao je pažnju brojnih modnih žena. Naime, značajan broj njih to je naveo kao jednu od svoje tri najveće želje za obućom za predstojeću jesenju sezonu. Čizme koje je dizajnirala Lara Čolić služe kao fantastičan dodatak šik, ali opuštenom jesenskom ansamblu.

Za one koji su zainteresirani za kupovinu uporedivog para cipela, Zara je kreirala pristupačnu imitaciju ovih modernih i željenih čizama. Originalne čizme su postale veoma popularne i trenutno se prodaju za 8.000 dinara. Ove čizme su stekle popularnost na raznim platformama društvenih medija kao što su TikTok i Instagram i često su predstavljene u video snimcima u vintage stilu koji pokazuju kako ih uskladiti s različitim ansamblima. Odabirom ovog modela pružate si brojne kreativne mogućnosti.

Oglasi - Advertisement