Godinama je obitelj Dan, predvođena patrijarhom Aurelom, boravila u Danskoj. U početku su ugodno živjeli od svoje trgovine, ali su se s vremenom prebacili na unosan posao mehaničarskih radionica. Cijela obitelj djeluje u savršenom skladu, a svaki član pridonosi rastu i prosperitetu poduzeća. Njihovo je bogatstvo golemo, uključujući devet domova, brojna vozila i uspješne tvrtke – a ipak su i dalje motivirani postići još više, kako je primijetio patrijarh. Objasnio je da je njegova supruga dugo priželjkivala trostruko vjenčanje, pa je tako i bilo. Fešta koja je trajala više od tri dana pamtit će se još godinama u Ečki kod Zrenjanina, smještenoj u srcu Banata.

Kada djed odluči napraviti trostruko slavlje, to može značiti samo jedno – tri vjenčanja u jednom danu! On ženi oba svoja unuka u isto vrijeme i također ženi svoju unuku. Djed se zbog ove odluke ne kaje, a ni njegova baka. Uzbuđena je što može dočekati i ugostiti novovjenčane parove u njihovoj obiteljskoj kući na ovoj izvanrednoj trostrukoj proslavi. Pokretanje trgovine nije bilo lako, ali sam uspio. Od jedne trgovine proširio sam se na četiri i sve su uspjele. Prioritet sam dao obrazovanju svoje djece i uz njihovu pomoć moj je posao procvjetao. Na kraju smo fokus prebacili na automobile. Naš uspjeh velikim dijelom dugujemo našem jedinstvu; uvijek jedemo zajedno kao obitelj, iako svaki član ima svoj dom i obitelj. Ponosim se činjenicom da moja djeca i dalje traže moj savjet i da moji unuci dobivaju dobro obrazovanje. Voditeljica “Moje Happy muzike” objašnjava da su sada u svojim poslovnim pothvatima autokuće i da zapošljavaju oko 38 ljudi.

Veličanstveni ulaz ukrašen raskošnim ukrasima i veličanstvena vrata dočekuju mladence i njihovu pratnju. Ispred raskošne kuće smjestila se besprijekorna bijela limuzina, koja može udobno prevesti tri para mladenaca. Zastava Srbije veličanstveno šušti na obližnjem stupu, prikladno odajući počast radosnoj prigodi. Iz videa je vidljivo da je vjenčanje bilo iznimno raskošno, a imalo je i visoku cijenu. Djed je otvoren u vezi s tom činjenicom, ali ne sumnja u trošak. Iako nije želio otkriti točan iznos, istaknuo je kako mu je na prvom mjestu sreća djece i zajedništvo obitelji. Unatoč kratkom vremenu pripreme od samo dva mjeseca, djed je uspio prirediti raskošnu proslavu zahvaljujući svojoj širokoj mreži. Samo ukrasi koštaju nekoliko tisuća eura. Tema o kojoj je riječ odnosi se na  obitelj znatnog bogatstva, koja je provela mnogo godina u izgradnji i stjecanju, ali koja također ne bježi od uživanja u životnim trenucima slavlja kao što su rođenja, krštenja i vjenčanja. Navedeno je da se u ovoj obitelji ne štedi na darivanju, čak ni za nešto naizgled sitno poput rođendana unuke, gdje je minimalni iznos poklona navodno 10.000 eura.

Djed je izrazio želju da se proslava održi u prostranom dvorištu obiteljske kuće u Ečki. Prostor je bio ukrašen ekstravagantnim ukrasima. Roštilji su se postavljali jedan za drugim, a janjci, odojci, pilići i drugo meso teško gotovo pola tone bilo je dostupno svima koji su htjeli uživati ​​u njima. Svadbena ceremonija bila je grandiozna, a dvije snahe i unuka bile su okićene u raskošnim haljinama. Mjesto događaja bio je bijeli šator ekstravagantno ukrašen tisućama cvjetova. Događaj je obilježila prisutnost pretjeranih usluga, uključujući korištenje escajga. Glazba je bila dobro prihvaćena, bez pritužbi gostiju. Glazbenici su također bili izdašno obeštećeni, a na čelo im je stavljeno čak 50 eura. Bila je prisutna i baka koja je držala torbicu punu eura koje je pripremila za glazbu. Svaka osoba dobila je 50 eura, s namjerom širenja veselja, promicanja organizacije i proslave prigode. Osim toga, spomenula je da ima nešto danskih kruna, koje su bile potpuno nove iu besprijekornom stanju, budući da ne preferira starije novčanice.

Sudionici vjenčanja bili su srdačno primljeni s bogatom ponudom ukusne hrane i zaista zadovoljavajućim obrokom. Blagdansku atmosferu donijeli su popularni pjevači narodne muzike Snežana Đurišić i Beki Bekić, čiju glazbu, a posebno omiljenu melodiju “dvoke”, obožavaju mladenci i njihovi najmiliji. Njihov nastup zaslužan je za veselje i cjelokupni užitak proslave. “Sjećam se da sam već jednom nastupala za ovu određenu obitelj, ako me sjećanje ne vara, to je bilo za rođendansku proslavu domaćina. Ovo iskustvo služi kao potvrda moje sposobnosti da dobro nastupam i uvijek mi je neizmjerna čast. Dobiti poziv da nekome pjevam na najsretnijoj prigodi privilegija je koju ne shvaćam olako i takvim nastupima uvijek pristupam iskreno i predano”, zaključila je pjevačica. Međutim ona nije željela da otkrije koliki je honorar zaradila ovom prilikom.