Milan Kalinić (49) kroz život se često hvalio srećom što je imao privilegiju biti sa ženom kakva je Sandra. Nakon 17 godina braka oboje su došli do spoznaje da je za održavanje sreće i sklada u njihovoj vezi ključan smijeh. Poznati glumac i voditelj sa svojom suprugom uživa u naklonosti i ljubavi koju dijele.

Često ga pitaju o ključu mog trajnog i sretnog braka. Odgovor je, kako nam je otkrio glumac i voditelj Milan fotografijom na kojoj nježno drži suprugu dok se ona smiješi, tajna je u ovoj slici, u tom osmijehu koji ostaje i nakon 16 godina zajedničkog života. To je tajna koja se ne može lako objasniti. Nije poznato da su Sandra i Milan tijekom 2014. godine doživjeli tešku fazu u svom braku. Tada se u medijima zamjetna šuška o Sandrinoj nevjeri Milanu s vlasnikom jednog kluba u Beogradu. Ova je vijest iz temelja uzdrmala njihovu vezu i predstavljala zastrašujuću prepreku koja je mogla ozbiljno ugroziti njihovu zajednicu. Umjesto da se povuče u šutnju ili upusti u javnu svađu, Milan se odlučio ponašati kao džentlmen. Branio je svoju ženu i njihovu zajednicu, odbijajući dopustiti da ih glasine i skandali podijele. Umjesto toga, suočavali su se s preprekama kao tim i trudili se obnoviti ljubav jedno prema drugome.

Povjerenje koje je Milan imao u svoju suprugu i njegova nepokolebljiva predanost njihovoj zajednici pokazali su se upravo ovim događajem. Dok su se zajedno suočavali s izazovima, uz dovoljno razumijevanja i uzajamne podrške, njihov je odnos u konačnici ojačan. Ovaj incident ih je naučio vrijednu lekciju o značaju komunikacije i povjerenja u kontekstu braka. Milan i Sandra svijetli su primjer zadovoljne i skladne zajednice i nakon dugih zajedničkih godina. Njihova tajna uspješnog braka leži u snazi ​​smijeha, koji je ostao stalni izvor radosti tijekom cijelog njihovog putovanja. Njihova je priča dokaz činjenice da se veze mogu suočiti s izazovima, ali uz ljubav, predanost i nepokolebljivu podršku svaki brak može napredovati i opstati. Milan Kalinić bio je iskren u razgovoru za “Kurir” i odbacio pomisao na komentarisanje neosnovanih tračeva oko njegovog braka. Smatrao je glupim baviti se takvim besmislicama i vjerovao je da su oni koji šire glasine samo zavidni njihovoj zajednici. Milan je naglasio da se s ovakvim apsurdom u životu nije susreo. Prioritet mu je bio da se usredotoči na pozitivne aspekte svog odnosa sa Sandrom, umjesto da se zadržava na negativnostima.

Za razliku od suprugova pristupa koji brani njihovu vezu od glasina, Sandra je zauzela proaktivniji stav. Godine 2015., kada je Milan doživio prometnu nesreću, postala je izvor nepokolebljive podrške i hrabrosti. Nedvojbeno je da je njezina prisutnost i pomoć odigrala značajnu ulogu u Milanovoj emocionalnoj stabilnosti u tom izazovnom vremenu. Unatoč velikom izazovu u svojoj vezi, Milan i Sandra ostali su postojani i odlučni u predanosti jedno drugome. Kušnje koje su proživjeli bile su pravi test njihove ljubavi i partnerstva, koji su u konačnici s velikim uspjehom savladali. Njihova nepokolebljiva predanost jedno drugome, kao i uloga roditelja svojoj djeci Tei i Vuku, bila je ključna za održavanje jedinstva i stabilnosti njihove obitelji.

Milan o svojoj supruzi govori s neizmjernim divljenjem i poštovanjem, pogotovo sada kada su prebrodili sve teške trenutke, a nemile anegdote su daleka prošlost. Njihova ljubavna priča postala je još snažnija nakon što su se zajedno uhvatili u koštac s izazovima. Njihov brak svjedoči o tome da se i najteža iskušenja mogu prebroditi međusobnim razumijevanjem, potporom i ljubavlju te da se obiteljske veze mogu učvrstiti u teškim vremenima. Prema Milanovim riječima, neistina je izjava da netko može ostati zaljubljen kao prvog dana; strast i zaljubljenost neminovno se smanjuju s vremenom. Milan i njegova partnerica Sandra zajedno su već duže vrijeme i uvidjeli su da svake godine sve više uživaju u međusobnom društvu. Kako vrijeme prolazi, postali su još bliži prijatelji, sve se češće zajedno smiju i nadopunjuju osobnosti. Milan priznaje da je takva veza rijetka stvar, jer mnogi parovi samo održavaju fasadu zajedništva ili su izgubili onu iskru koja ih je u početku povezivala. Milan tvrdi da, iako zavidni pojedinci često omalovažavaju njihovu zajednicu, takvi komentari ne utječu na njihov odnos.Kako vrijeme prolazi, Milanovoj supruzi Sandri godine koje prolaze ne smetaju. Uživa u svakom trenutku svog života i nerijetko dobiva pohvale za svoj fizički izgled.  Voditelju, međutim, nije potrebno tuđe odobravanje jer smatra da je Sandra, gdje god da krene, bez obzira na prisutnost ostalih lijepih žena, ili najljepša ili među tri najljepše. Priznajući svoju subjektivnost, voditelj je bio iskren u ocjeni.