Svaka fotografija i objava vezana uz  Milenu Popović izaziva veliki interes javnosti. Jedna od najzastupljenijih tema rasprave nedvojbeno je njezin atraktivan fizički izgled. Njezin ljubavni život u posljednje je vrijeme predmet brojnih komentara, posebice otkako je otkrila svoju romansu s Igorom Jurićem. U početku, Milenin izbor da se bavi ljubavlju nakon muževljeve smrti i status njezine veze naišli su na salvu kritika. Unatoč tome, Milena se nije dala pokolebati, uvjerena da u njezinoj ljubavi nema ničeg nedoličnog. Nije se obazirala na negativne komentare i nastavila je živjeti svoj život kako joj odgovara.

U više smo navrata putem društvenih mreža mogli vidjeti neizmjerno zadovoljstvo državne tajnice svojim partnerom Igorom dok uživaju u društvu jedno drugoga. Čini se da je u vezi pronašla sve što je željela. Iako je sada zadovoljna u svim aspektima svog života, Milena se i dalje sjeća svog tragično stradalog supruga. Na Instagramu često dijeli uspomene na njega, a ni danas nije bilo drugačije jer je objavila sliku Olivera kako u naručju drži njihovog sina Bogdana.

Zajednička fotografija Milene Popović dirljiv je podsjetnik da rana u njezinu srcu nikada neće u potpunosti zacijeliti te da će joj Oliver zauvijek ostati u najljepšoj uspomeni. Kao rezultat njezine objave, njezini pratitelji na društvenim mrežama bili su potaknuti podijeliti vlastite emocionalne reakcije i ponuditi riječi utjehe i podrške. Sin Milene Popović ostao je bez oca u sedmoj godini. Unatoč tragediji, Milena je neumorno radila kako bi mu omogućila što bezbrižnije djetinjstvo. Prije nekoliko godina donijela je odluku preseliti se s njim iz Kosovske Mitrovice u Beograd.

Bogdan ima neizmjerno obožavanje prema gradu Beogradu. Njegova ljubav prema gradu je postojala i prije nesretnih događaja koji su se dogodili. No, unatoč težini situacije, djeca se brzo prilagođavaju, a Bogdan je utjehu pronašao u društvu svojih vršnjaka, sklapajući prijateljstva i pronalazeći školu koja mu je draga. Nakon mnogo godina slobodno se može reći da se u Beogradu osjeća kao kod kuće. Ovo je u jednom intervjuu o svom sinu ispričala sama Milena.

 

 

Oglasi - Advertisement