Mediji su preplavljeni napisima da se Kristina Mitrović, kći Željka Mitrovića, nedavno zaručila za dugogodišnjeg partnera milijardera Ilije Riskina.Kada je primio ovu vest, vlasnik “Pink televizije” bio je ispunjen oduševljenjem. Tome je prije svega pridonijela činjenica da je zaljubljeni par dulje vrijeme bio razdvojen. Ipak uspjeli su da prevaziđu probleme i da se pomire.

Mitrović je bio presrećan zbog mogućnosti da njegova draga stane na “ludi kamen”. Šuška se da su on i njegova supruga Milica počeli da se pripremaju za ovu značajnu priliku. Kada dan dođe, vrlo je vjerojatno da će cijela obitelj sudjelovati u planiranju i veselju. Ova se obitelj često okuplja na slavljima, a predviđeno je da će sestre Andrea i Sandra imati posebne obveze tijekom svadbene ceremonije, uz brata Aleksandra.

Obitelj Željka i Milice s nestrpljenjem iščekuje objavu datuma i mjesta vjenčanja. Do tada mogu samo zamišljati što će proslava sadržavati i napraviti privremene dogovore poput odabira odjeće i sastavljanja popisa gostiju. Međutim, ta neizvjesnost ne bi trebala umanjiti njihovu svakodnevnu rutinu i odgovornosti, te je važno biti pragmatičan i trenutno se usredotočiti na redovite aktivnosti. Željko i Milica predano obogaćuju svoj TV program, ustrajno provodeći nove i inovativne ideje. Aleksandrov prioritet je obitelj, posebice supruga i kćer. U međuvremenu, Andrea i Sandra ulažu svoj fokus i energiju u svoje drage osobe i bliske suputnike.

U posljednjem intervjuu za Story prvorođeno dijete Željka Mitrovića, redateljica  u usponu, izjavilo je da svoje prijatelje doživljava kao svoju rodbinu. Također je ispričala da ulaže ogromne napore kako bi se istaknula u toj profesiji. Njezino prisustvo na nedavnoj proslavi vjenčanja bliske prijateljice daje vjerodostojnost tvrdnji da je doista potvrdila tvrdnju da je bila nazočna događaju na kojem su izmijenjeni bračni zavjeti. Nakon što je detalje podijelila na svom Instagramu, komentare su dobili i njezin stajling i mladenkina balska haljina, kao i haljina koju je kasnije nosila.