Marijana Mateus je poznata po svom radu ali i burnom ljubavnom životu. Njezina bračna povijest uključuje dvije zajednice. Prva je bila s poznatim srpskim biznismenom Miodragom Kostićem s kojim ima troje djece. Drugi je bio s poznatim njemačkim nogometašem Lotarom Mateusom. Govori više jezika, tečno govori srpski, engleski, italijanski, mađarski i nemački.

Njezina trenutna prebivališta nalaze se u Londonu, Budimpešti i Beogradu. Poznata je filantropkinja koja je u više navrata pružila pomoć brojnim humanitarnim organizacijama. Također je prepoznata po svojoj ulozi u inspiriranju drugih značajnih ličnosti da sudjeluju u filantropskim pothvatima.

Prema fotografijama koje je objavila na “Instagramu” može se zaključiti da je Marijana Mateus svoj 52. rođendan proslavila u lijepom okruženju i društvu uglednih pratitelja. Namjera kreatorice bila je na jedinstven način obilježiti njezin poseban dan, kao što to čini svake godine. Kako bi to postigla, okupila je svoje najmilije u uglednom restoranu, a vidljivo je da je uložila itekako truda kako bi svaki aspekt večeri bio izuzetan i učinio je nezaboravnim iskustvom za sve prisutne.

Svečani događaj obilježio je veselo ozračje, pojačano živahnim melodijama, ukusnom kuhinjom i vrhunskim vinom. Ambijent je dodatno naglašen zadivljujućim aranžmanom prirodno živog cvijeća. Za proslavu rođendana Marijane Mateus organizatori zabave angažirali su posebno kostimirane glumce koji su podigli raspoloženje. Slavljenica Marijana ugasila je svjećice na raskošnoj torti na tri kata koju je sama ukrasila cvijećem. Živahna atmosfera bila je savršena za tu priliku. Dizajnerica je odjenula zadivljujuću bijelu mini haljinu koja je besprijekorno istaknula njezin stas. Unatoč odabiru minimalističkog outfita, uspjela je ostaviti dojam, pokazujući da su njezine godine samo broj. Njezina odjeća bila je šik i elegantna, savršeno skrojena uz njezino tijelo. Osim rođendanskih čestitki i lijepih želja, Marijana je dobila i brojne komplimente na račun svog izvanrednog izgleda. Žene koje su priznale da nikad nije izgledala bolje nisu mogle a da ne dovedu u pitanje tajnu njezine vječnosti i ljepote.