Sloboda Mićalović, glumica, rođena je u Leskovcu 1981. godine od roditelja Milice, frizerke, i Dragana, glumca. Ona je srednje dijete, s dvije sestre. Mićalović je krenula u školu 1988. godine i bila je strastveni obožavatelj emisija Branka Kockice. Za to vrijeme imala je priliku intervjuirati Kockicu uz pomoć obiteljskog prijatelja koji je radio na radiju.Prepoznavši svoj glazbeni talent, 1995. godine upisala je srednju glazbenu školu.

Četiri godine kasnije s ocem odlazi u Beograd kako bi se posvetila svojoj strasti prema glumi. Tijekom treće godine studija pozvana je na audiciju za film “Zona Zamfirova” redatelja Zdravka Šotre. Šotra je bio oduševljen njezinom izvedbom te ju je dodijelio za ulogu Vaske. Tijekom 2002. godine osigurala je ulogu u televizijskoj seriji “Mješoviti brak”. Iste godine zaljubila se u Vojina Ćetkovića, za koga se kasnije udala i dobila blizance. Slava joj je još više porasla kada je dobila glavnu ulogu u seriji “Ranjeni orao”. Od tada je jedna od najpopularnijih glumica u regiji.

Nakon uspješne glumačke sezone, Sloboda Mićalović napravila je prijeko potreban odmor. No, nakon što je podijelila tek nekoliko fotografija s odmora, javnost se fiksirala na temu njezinog slobodnog vremena. Sloboda Mićalović omiljena je osoba u glumačkoj zajednici, a njezine objave na društvenim mrežama često dobivaju mnoštvo recenzija i komentara. Međutim, njezine najnovije objave s odmora izazvale su posebno zanimanje. Iako je glumica podijelila nekoliko svojih fotografija na plaži, suzdržala se od otkrivanja konkretne lokacije. Osim toga, još uvijek nije objavila nijednu fotografiju na kojoj je s društvom, što je dovelo do nagađanja o tome tko ju je pratio na dugo očekivanom odmoru.

Posebno zanimanje izazvala je priča o prelijepoj glumici koja kao da je snimljena s terase na samoj obali mora. Brojni pojedinci postavljali su pitanja je li glumica imala privilegiju boraviti direktno na plaži, a komentari poput “kakvo rajsko mjesto!” a “apsolutno božanstveno” nastavilo je pljuštati. Brojni pojedinci zavidjeli su glumici nakon što su svjedočili sceni. Sudeći po početnoj fazi , čini se da će to biti idealan odmor za nju.