Krenuvši majčinim stopama, sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića može se vidjeti kako svira klavir u njihovoj obiteljskoj kući. Pogledajte malog Aleksandra kako pokazuje svoje glazbene talente. Unatoč tome što je prošlog ožujka proslavio tek četvrti rođendan, šarmantni mališan Aleksandar, sin Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović, zarobio je srca mnogih, što je dovelo do čestih medijskih pisama. Međutim, njegovi se roditelji svjesno trude zaštititi ga od neželjenog pogleda javnosti.

Zbog rijetkosti njegova dijeljenja fotografija, svaka nova fotografija šarmantnog mladića izaziva značajnu pozornost i brojne pozitivne reakcije. To je uglavnom zbog njegovog nedostatka medijske eksponiranosti, unatoč tome što je dio vrlo poznate obitelji. Unatoč tome, roditelji su često neizmjerno ponosni dijeleći srcedirljive trenutke odrastanja svog djeteta, uključujući priče o njihovim avanturama tijekom putovanja iu svakodnevnom životu. Iako je djetetovo lice obično skriveno, to ne umanjuje divljenje roditelja ljupkim osobinama njihova djeteta, što se ogleda u njihovim pozitivnim komentarima.

Dijete Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića nedavno je privuklo pažnju impresionirajući kako poznanike, tako i voljene osobe. Na fotografiji snimljenoj u obiteljskoj kući vidi se mlado čudo od djeteta kako sjedi za klavirom, pokazujući svoje glazbene talente i kradući dio pažnje svojim slavnim roditeljima. Filip je objavio fotku  na Instagramu sa  duhovitim komentarom. Njegova poruka kolegama glazbenicima bila je: “Spavate li dobro?” Ova izjava označila je rođenje zvijezde. Majka je brzo izrazila ponos i radost kada je primijetila rano zanimanje svog sina za glazbu. Nije mogla a da ne prokomentira ljubav koju gaji prema svom djetetu.


S obzirom na njegovu majku i jasno naslijeđe glazbenih sposobnosti i strasti, ne bi bilo neočekivano da nastavi glazbenu karijeru. U slučaju da to učini, vjerujemo da će mu roditelji pružiti potrebnu podršku i ohrabrenje kako bi mu pomogli da uspije u svojim nastojanjima. Ovo je samo još jedan dokaz da je u braku Filipa i Prije sve u redu.