Unatoč tome što joj je otac javna ličnost, kći Igora Jurića, Saška, svoj privatni život radije drži u tajnosti. Unatoč tome, Igor je jako ponosan na svoju kćer i često dijeli zajedničke fotografije njih dvoje, što oduševljava pratitelje koji su očarani Saškinom ljepotom.

Saška, Igorova kći, brzo je odrasla i morala se nositi s golemim gubitkom, pokazujući svoju snagu i hrabrost. Ona je središte njegova života, donosi svrhu i razumijevanje svemu. Igor je o njoj pisao kao o svom heroju jer je pokazala da je sposobna postići velike stvari. Unatoč sličnom temperamentu, ponekad se bore da razumiju jedno drugo.


Prošlo je gotovo desetljeće otkako je užasna nesreća pogodila njihovu porodicu, no ipak su ustrajali i krenuli naprijed sa svojim životima. Ipak, uspomena na Tijanu i bol koji je nosio njen gubitak ostali su urezani u njihovim srcima. Saška je bila tek dijete koje je na užasan način izgubilo sestru a nakon toga je uslijedio i razvod roditelja. Saška je procvjetala u zadivljujuću mladu ženu, zadovoljno zaljubljenu i koja živi u svijetu koji vrvi ljepotom. Unatoč razvodu njezinih roditelja, uspjela je održati blisku vezu s obojicom i odbila je stati na bilo koju stranu. Jednako cijeni i majku i oca i stoji uz njih u svim njihovim životnim izborima.


Obožavatelji Igora Jurića ostali su zatečeni kada su među mnoštvom fotografija s njegovom kćeri shvatili da nema fotografija Milene Popović. Javnosti nije poznato kako kći Igora Jurića gleda na Milenu, no čini se da podržava očeve odluke, pa tako i one emotivne. Nasuprot tome, Milena je otvoreno rekla da je Igor postao vitalan očinski uzor u životu njezina sina i da između Igora i Bogdana postoji duboka i predana veza.