Džejla Ramović, pop pjevačica podrijetlom iz Bosne i Hercegovine, proslavila se pobjedom u trinaestoj sezoni popularnog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”. Njeno rodno mjesto je Goražde, Bosna i Hercegovina, a rođena je 22. travnja 2002. Dželini hit singlovi “Ruine”, “Jdna kao nijedna”, “Potraži me” i “Ruža”, objavljeni do veljače 2021. bili su  dobro prihvaćeni od strane  obožavatelja. Njezin talent bio je vidljiv od malih nogu, a to je dokazala i pobjedom na natjecanju “Neki novi klinci”.

Nakon ovog trijumfa uslijedila je upečatljiva pobjeda u “Zvezdama Granda”, najgledanijem glazbenom natjecanju u regiji, gdje su je na nastupima bodrili i sestre Šejla i Lejla, te roditelji Edita i Sanin. Džejli je obitelj uvijek na prvom mjestu i ona je bila njezin pokretač. Džejla je poznata po svom moćnom vokalu, a njena skromnost i staloženost ostali su nepromijenjeni unatoč uspjehu. Primanje nagrade za pop glazbeno otkriće na manifestaciji “Oscar popularnosti” održanoj u Banja Luci u ožujku 2020. za nju je bio ključni trenutak jer je značajno doprinio njezinom osobnom rastu i razvoju.

Vrijedno je napomenuti da je njezin izgled u to vrijeme, na samom početku karijere  bio izrazito upečatljiv. U vrijeme svog prvog kamermanskog debija, Jajla je bila petnaestogodišnja djevojka koja je izgledalaspram  svojih godina. S tamnosmeđom kosom i malo punijom figurom, bila je šarmantna i ljupka mlada dama, željna ostvarenja svojih želja. Izgled Džejle Ramović doživio je značajnu transformaciju u odnosu na prošlost.

Sada se smatra jednom od najzadivljujućih pjevačica na ovom području, a njezina zapanjujuća ljepota postaje tema rasprava kamo god ode. Trenutačno joj je kosa svijetlosmeđe nijanse, crte lica besprijekorne, a ten besprijekoran. Kako je vrijeme prolazilo, Džejla je razvila osebujan stil koji je prepoznatljiv kako kroz njenu glazbu tako i kroz izgled. Kao rezultat toga, danas je naširoko smatraju jednom od mladih žena s najviše stila u očima javnosti u regiji.

Oglasi - Advertisement