Najmlađa kćerka Ace Pejovića nedavno je napunila 18 godina i uz veliki događaj proslavila rođendan. Nazočili su brojni ugledni gosti koji su prijatelji obitelji Pejović, a među njima i Željko Joksimović sa suprugom. Zapanjujući outfit Jovane Joksimović za ovu priliku oduševio je prisutne, a voditeljkina nedavna promjena boje kose i dalje je tema razgovora.

Jovana Joksimović, zapaženo TV lice, često je viđena u elegantnom ruhu. Ona je u braku sa poznatim pjevačem Željkom Joksimovićem i par ima troje djece.  Njen televizijski put započeo je 2001. godine kada se pridružila TV BK, gdje je uz reporterski rad vodila dvije popularne emisije “Blokbuster” i “Trejler”. Četiri godine kasnije prešla je na RTS i preuzela uloge voditeljke i urednice njihovog jutarnjeg programa. Sa Željkom Joksimovićem 2008. godine vodila je Eurosong u Beogradu, a zajedno su nosili odjevne kombinacije svjetski poznatog Jean Paula Gaultiera, vrijedne vrtoglavih 250.000 eura. U znak zahvalnosti Gaultier je voditeljima uputio poziv da kao njegovi cijenjeni gosti prisustvuju njegovoj modnoj reviji u Parizu.  Ipak, važno je napomenuti da je njezin glamurozan izgled rezerviran isključivo za specifična događanja, tijekom kojih zanosna voditeljica izaziva pravo strahopoštovanje.

Jovana je na rođendansku proslavu Ive Pejović stigla u zanosnoj crnoj haljini midi dužine, ukrašenoj šljokicama koje su isticale obrise njezine siluete. Njezina frizura, koja je nedavno prešla iz crvene u njezinu klasičnu zlatnu nijansu, stilizirana je u šik podignutoj frizuri koja je dodala dodatni element elegancije.

Kako bi zadržala dojam sofisticiranosti i glamura, odlučila je zadržati nenaglašenu šminku. Odlučila je naglasiti samo oči, dok je na usne nanijela mrvicu sjajila.Jovana Joksimović je na ovom izdanju dobila mnoštvo komplimenata publike, a njen suprug je bio posebno oduševljen njenom ljepotom cijelu večer.