Marko Gobeljić je prepoznat kao svestrani nogometaš koji može briljirati na raznim pozicijama. Zvezdinom timu pridružio se 2017. godine i od tada je postao jedan od prepoznatljivih igrača kluba, stekavši reputaciju zavidnim doprinosom timu na Marakani. Međutim došlo je vrijeme za rastanak.

Kraljevčanin je zaintrigirao javnost kada je u javnost izašla vijest o njegovoj vezi s popularnom pjevačicom Katarinom Grujić. To je pobudilo zanimanje mnogih. Godine 2021. izmijenili su zavjete i sklopili brak. Nekoliko mjeseci kasnije, njihova je ljubav bila blagoslovljena dolaskom njihove kćeri Katje, što je bio trenutak neusporedive ljepote.

Gobeljić se na društvenim mrežama emotivno oprostio od svog kluba:”Zahvaljujem vam što ste moju težnju iz djetinjstva pretvorili u stvarnost. Hvala ti za svaki osjećaj koji sam imao privilegiju doživjeti s tobom. Zahvalan sam što sam jedan od najuspješnijih igrača u povijesti kluba, zahvaljujući tebi. Iznad svega, hvala ti što si me naučio kako istinski i iskreno voljeti klub. Svaka od 233 utakmice koje sam odigrao s tobom na terenu je draga uspomena. Zvezdo, hvala ti”. Ove je riječi na Instagramu napisao Gobeljić, koji je otkrio da je emotivna poruka zapravo njegov oproštaj.

Od srca se zahvaljujem svima koji su posljednjih šest godina u klubu učinili nezaboravnim iskustvom. To uključuje moje suigrače, trenere, upravu, navijače i sve predane zaposlenike koji neumorno rade iza scene. Posebno sam zahvalan svojoj obitelji na nepokolebljivoj podršci tijekom mog putovanja. I na kraju, želio bih izraziti svoju duboku zahvalnost navijačima, čija su me nepokolebljiva podrška i ohrabrenje uvijek inspirirali da dam sve od sebe. Hvala Delije. Zauvijek sam ti dužnik i uvijek ću biti uz tebe. Gobeljić je iz crveno-bijelih prešao u plavo-bijeli dres, jer je potpisao za grčki klub Kifisija. Zbog toga će se u bliskoj budućnosti zajedno sa svojom obitelji preseliti u Atenu.

Oglasi - Advertisement