Nakon desetljeća braka razišli su se Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska. Sa sinom Matijom živjeli su u šarmantnom stanu na Dorćolu. Nakon razlaza, u isti prostor uselila se nova partnerica popularne voditeljke Mina Naumović. Najnovija vijest koju su podijelili Ognjen i Mina je da čekaju dijete. U iščekivanju dolaska bebe odlučili su se iseliti iz sadašnjeg stana. Planiraju srušiti cijelu jedinicu i ponovno je izgraditi od nule uz potpunu obnovu. Žele da sve bude spremno kada stigne njihov nasljednik.

Prema medijskim izvješćima, par će se vjenčati na intimnoj ceremoniji, u krugu svojih najbližih, dok čekaju daljnji razvoj događaja. Prema riječima upućenog izvora, donesena je odluka da se cijeli kat stana sruši i obnovi po njihovom osobnom ukusu. Osim toga, planiraju napraviti novu sobu za svoje dijete. Par je angažirao usluge poznatih arhitekata i izvođača koji će ispuniti njihove specifične zahtjeve. Preseljenje na novo mjesto je u njegovoj bliskoj budućnosti. Proces preuređenja sadašnjeg stana je opsežan i trajat će nekoliko mjeseci. Obitelj će za desetak dana napustiti prostore.

Danijela Dimitrovska svojedobno je na svom Instagram profilu dobila komentar u kojem je pisalo da njen stan po svom vrhunskom uređenju nadmašuje domove i najpoznatijih ličnosti. Prostor je uistinu jedinstven i ne može se usporediti ni s jednim drugim, što ga čini posebnim i izuzetnim ambijentom. Danijela je sa svojim pratiteljima s oduševljenjem podijelila fotografije prekrasnog obiteljskog prostora.

Bijela boja prevladava u stanu, a ugrađeno je i nekoliko srebrnih detalja. Police su prepune raznih ukrasnih predmeta, uključujući svijećnjake, okvire za slike i druge ukrase. Danijela, strastvena dekoraterka, uživa neprestano izmišljati nove načine kako uljepšati svoj dom. Kad god se gosti dive njezinim rukotvorinama, skromno odgovara da još nije gotova, te da će ukrašavati do kraja života. Taj je osjećaj Danijela izrazila povodom svog vjenčanja. Terasa doma Ognjena Amidžića posebno se ističe ugodnim jastucima i zelenim biljkama koje je pažljivo odabrala njegova bivša partnerica.