Majka Anje Mit poznata je pjevačica u glazbenoj industriji. Anja Mit, glumica, ima fascinantnu biografiju. Rođena u obitelji renomiranih glazbenih umjetnika, bila je izložena industriji od malih nogu, što objašnjava njezinu odluku da nastavi sličnu karijeru.

Ivica Mit, Anjin otac, zapaženi je glazbenik saksofona i klarineta. Bio je dugogodišnji izvođač u prestižnom jazz klubu u Beogradu i još uvijek je cijenjen kao jedan od najcjenjenijih instrumentalista našeg vremena. Godine 1984. započeo je karijeru kao dio Narodnog orkestra RTV Srbije. Tijekom svoje karijere surađivao je s mnoštvom renomiranih umjetnika, među kojima je i Goran Bregović, a nastupio je i na nadaleko poznatom festivalu Sanremo.

Jelena Gavrilović, mlada glumica, ima majku uspješnu opernu pjevačicu i članicu hora Pozorišta na Terazijama. Tijekom koncerta Lepa Brena dočarala je svoju dvojnicu s bucmaste pozornice na kojoj je započela karijeru. Mlada glumica izrazila je zahvalnost roditeljima na neizmjernoj podršci. Unatoč njezinom početnom otporu njihovoj pomoći, za koji sada prepoznaje da proizlazi iz djetinjaste želje da dokaže svoju neovisnost, uvijek su joj dopuštali da preuzme uzde u svojim nastojanjima. Čak priznaje da su oni možda imali više znanja i iskustva od nje, ali ju je ponos spriječio da to tada prizna.

U početku se Anja teško nosila s razvodom roditelja. No, na kraju je shvatila da svatko ima pravo krenuti iznova i tragati za vlastitom srećom. Njezin se otac ponovno oženio i već je nekoliko godina u sretnom braku s folk pjevačicom Milkom MG. Okružila ju je glazba, ali Anja Mit odlučila je krenuti u akciju i sada napreduje. Međutim ona je izabrala glumu a ne pjevanje i jako dobro joj ide.