Prije nekoliko godina Ana Bekuta krenula je u kompletno renoviranje svoje rezidencije u Priboju. Kuća o kojoj je riječ je jednokatna kuća s dovoljno prostora. Od nepoželjne pažnje zaštićena je čvrstim drvenim vratima. Napustivši obiteljski dom prije više od tri i pol desetljeća, estradna se umjetnica tek sporadično vraćala. Njezini su posjeti varirali od provođenja vremena s roditeljima i braćom i sestrama do novijih pothvata kao što je renoviranje njihove rezidencije. Kuća je doživjela značajne promjene od pjevačevih formativnih godina obrazovanja i sazrijevanja.

Tijekom vremena u Anin život unesene su brojne promjene i dopune. Čim je postala punoljetna, Ana je odlučila napustiti svoju sobu iz djetinjstva i posvetiti se svojim profesionalnim težnjama. Odvažila se u Beograd, gdje je ostala do danas. Nakon što je stigla u srpsku prijestolnicu, s lakoćom se prilagodila novoj sredini. Mogao se kupiti penthaus na Vračaru, koji je bio najsavremenije uređen i imao prostranu terasu sa pogledom na krovove i Hram Svetog Save.

 

Jedno je vrijeme živjela u prostranom stanu s voljenim partnerom Milutinom Mrkonjićem. No, nakon njegove bolesti i tragične smrti, s njom su do prije nekoliko godina na istom mjestu došli živjeti njezini unuci, koji su potomci njezinog sina jedinca Igora Polića. Kad god je to moguće, Sonja i Branko rado putuju s Anom na različita odredišta. Uživaju u prilici da prisustvuju nastupima s njom, a čak su nekoliko puta otputovali u rodno mjesto i dom voljene pjevačice.

Da je Ana Bekuta nedavno ofarbala svoje prebivalište u Priboju u ljupku nijansu plave boje, svjedoče i posljednji snimci emisije “Ali metar moga sel” Blica. Osim toga, doznaje se da je na njenom domu zamijenjen krov te da su u emisiji gostovale neke od njezinih bivših kolegica iz razreda, kao i folklorna suradnica koja je govorila o proslavljenoj pjevačici. Postojala je jednoglasna suglasnost da je potjecala iz obitelji visokog integriteta, da je od malih nogu posjedovala urođenu ljepotu, da je imala strast za pjevanjem i da se neko vrijeme okušala u sviranju narodne glazbe. Ana se u posljednje vrijeme često prepušta nostalgiji za djetinjstvom. Čak je proslavila i svoj rođendan podijelivši s prijateljima neke stare crno-bijele fotografije vrativši je u vrijeme kada je bila bezbrižna. Osjećaj je to koji duboko odjekuje Anom Bekutom kad god je u prilici da posjeti svoju rodnu Pribojsku Banju. Nažalost, takvi su primjeri rijetki. Naime pjevačica još uvijek aktivno nastupa i nema puno slobodnog vremena.

Oglasi - Advertisement