Zbog ograničenog pojavljivanja u javnosti, svako pojavljivanje sestre Cece Ražnatović pravi je spektakl za pripadnike sedme sile. Od nje se trude dobiti izjavu o određenim stvarima, a također je nastoje snimiti što više njezinih fotografija. Zbog popularnosti pjevačice i članovi njene porodice su interesantni javnosti. Lidija Ocokoljić svojim modnim odabirom i fizičkim izgledom izaziva iznimnu pozornost, a tako je i nakon njezina nedavnog dolaska na okupljanje. Njezin izgled ponovno je postao tema interesa.

Značajan događaj priredili su Petar Mitić i Ivana Pavković u jednom prijestolničkom restoranu u čast kćerinog vjenčanja. Proslava je privukla veliki broj uglednih ličnosti, s posebnim naglaskom na sestru Cece Ražnatović, koja je poznata balkanska glazbena ikona. Lidijin i Cecin stajling ostavio je upečatljiv dojam na sve prisutne koji su bili zadivljeni njihovom nenametljivom elegancijom. Pjevačica je napravila elegantan izbor odjenuvši crne hlače i bijelu šljokičastu majicu, dok se Lidija odlučila za kombinaciju duge suknje i bluze u nijansi brončanoj.

Ženske stiletto potpetice naglasile su njihovu ionako vitku građu, što je dovelo do mnogih komplimenata. Ipak, Lidijina novosređena frizura pobrala je posebne pohvale. Čini se da je sestra Cece Ražnatović, koja je do sada imala kosu koja joj je padala tik do ramena, donijela odluku da znatno promijeni frizuru.

Cecina sestra nije bila iznimka u rastućem trendu žena koje pokušavaju poboljšati svoju vizualnu privlačnost, a Lidia je također slijedila taj primjer, zbog čega su se mnogi složili da izgleda bolje nego ikad. Da podsjetimo njih dvije su sve donedavno živjele zajedno u pjevačicinoj vili ali se Lidija sa mužem i 4 djece odselila u novi dom koji se nalazi nedaleko od kuće njene sestre.