Danas rođendan slavi Nebojša Gudelj, svekar Anastasije Ražnatović. Proslavljajući ovu prigodu, njegov sin Nemanjapodijelio je niz dosad neviđenih fotografija na kojima su on i njegov otac. Objava je popraćena jezgrovitom porukom koja glasi: “Sretan rođendan, šefe! Tijekom ovog događaja javila se Anastasija koja je čestitala rođendan uz pomoć fotografije zabilježene s tribina. Na fotografiji se vidi kako ona i Nebojša zdušno bodre Nemanju. Nebojša je u svojoj mladosti i sam bio uspješan fudbaler a talenat od njega su naslijedila oba sina dok je kćerka Vanja izabrala da se bavi tenisom.

Anastasija i Nemanja prekinuli su šutnju i javnosti dali do znanja da su nagađanja o njihovoj vezi s obitelji Gudelj neutemeljena. Uvjeravali su sve da je sve u redu. Kroz karijeru, svekar Anastasije Ražnatović bio je značajna podrška njegovom sinu. Povodom činjenice da više ne žive zajedno, Nebojša je izrazio sljedeće osjećaje:

Život nogometaša pun je izazova koji podrazumijevaju odricanje od vremena provedenog s obitelji, djecom i mogućnosti putovanja. Dok sam profesionalno igrao u Kini, supruga Olivera i kćerka Vanja živjele su u Nizozemskoj, dok je naš mlađi sin Dragiša ostao sam u Portugalu, a Nemanja u Španjolskoj. Iako razdvojena daljinom, srca su nam uvijek bila sjedinjena. Ovo razdoblje u našim životima imalo je svoju težinu, ali nam je dalo i dragocjeno iskustvo i ojačalo nas kao obitelj.

Održavanje i njegovanje obitelji je neprocjenjivo postignuće. Od životne je važnosti uvijek težiti dobrobiti svoje obitelji i braka. Da bi se održao brak, osoba mora imati snagu duha, čist um i odlučno srce. Obitelj je svetinja, a brak je sveta zajednica dviju osoba.