Dragana Katić je već dugi niz godina jedna od najpoznatijih i najomiljenijih voditeljki u Srbiji koja plijeni svojom profesionalnošću i izgledom.

Dragana Katić bila je poznata po svojim suptilnim estetskim poboljšanjima, do te mjere da ni oni koji je poznaju ne bi sa sigurnošću mogli reći da je nešto mijenjala na svom izgledu. Voditeljica emisije “Nikad nije kasno” pokazuje izuzetnu posvećenost njezi kože lica i tijela. Stalno traži savjete od medicinskih stručnjaka i kirurga u vezi najnovijih dostignuća u neinvazivnim terapijama. Opće je poznato da aktivno koristi tehnike poput masaže, primjene voćnih kiselina, pa čak i botoxa kako bi spriječila učinke starenja.

Draganin mladolik izgled rezultat je raznih čimbenika, zbog kojih joj mlađe kolegice mogu zavidjeti. Tema estetskih poboljšanja Dragane Katić česta je tema voditeljskih rasprava u javnosti. Redovito odlazi na Instagram kako bi otkrila svoje tajne ljepote i njege kože, od kojih jedna uključuje njezinu prethodnu odluku da se podvrgne operaciji kapaka. Trenutno se nedavno obratila pouzdanom medicinskom stručnjaku kako bi zakazala još jedan pregled, pokazujući da i dalje vjeruje u njihovu stručnost.

Budući da je preostalo još samo nekoliko dana prije nego što Dragana krene na svoje putovanje morem, prioritet joj je bila njegovanje kože koja stari. Kako bi to postigla, odlučila se za tretman biorevitalizacije koji je uključivao injekcije vitamina. Ovaj kozmetički tretman stekao je ogromnu popularnost među ženama diljem svijeta, a Dragana je na društvenim mrežama pokazala njegove vrlo zapažene učinke i preporučila ga je svim ženama koje žele da izgledaju lijepo i njegovano i u svojim srednjim i poznijim godinama.