Supruga predsjednika Srbije Aleksandra Vučića Tamara je poznata po svom izuzetnom stajlingu i smislu za modu koji pokazuje svaki put kada se pojavi u javnosti. Kao prva dama ona često prisustvuje raznim javnim događajima u Srbiji i inostranstvu kada je dio delegacije koja predstavlja zemlju na raznim uglavnom kulturnim ili naučnim okupljanjima.

Ljetna haljina Tamare Vučić sve je ostavila u čudu.Tamara Vučić, cijenjena prva dama Srbije, razveselila je sve prisutne kada je predstavila svoj najnoviji modni debi. Putem popularne društvene mreže “Instagram” Tamara je ljubazno podijelila zadivljujuće snimke svog ležernog dana provedenog u miru prirode u društvu cijenjenih osoba.

Za svoju osobnu zbirku dokumentirala je dragocjene trenutke sa sinom Vukanom. Osim toga, dijelila je i djeliće predivnog ambijenta koji su doživjeli i svoje moderne ljetne kombinacije na raznim društvenim platformama, na veliko oduševljenje svojih pratitelja. U carstvu mode, Tamara Vučić okitila se ljetnom haljinom izrađenom od nježne bijele pamučne čipke. Haljina je odisala romantičnim i boemskim štihom. Kako bi usavršila svoj cjelokupni izgled, dugu kosu vješto je isplela u jednu pletenicu i elegantno sakrila lice ispod slamnatog šešira ukrašenog elegantnom crnom vrpcom.

Neformalan i otkačen portret prve dame zaokupio je javnost, što je izazvalo niz komplimenata iz medija. Ti su komplimenti hvalili ne samo njezin smisao za modu, već i njezinu eleganciju i fizičku privlačnost. Iako ove nekonvencionalne fotografije prve dame predstavljaju odmak od njezinog uobičajenog stila, ona se namjerno odlučila svojim pratiteljima otkriti svoju nježnu i romantičnu stranu, ostavivši ih ugodno iznenađenima. U komentarima je dobila velili broj komplimenata od svojih pratilaca.