Prije više od deset godina tajna vjenčanja Branimira Popovića izazvala su značajnu pozornost i uzbuđenje medija.Vijest da se vječni neženja, poznat po svom šarmu i zavodljivosti, vjenčao mnoge je žene obeshrabrila. Nadali su se da će ovaj poletni glumac, proslavljen raznim ulogama, izabrati jednu od svojih kolegica za partnera.

Nakon dugog razmišljanja i mnogo strpljenja, glumac je pomno odabrao partnericu s kojom će dijeliti život. Upravo 2011. godine, na snimanju serije “Budva na penu od mora”, putevi mu se slučajno raskrstili sa Sanjom Jovićević. U tom trenutku nije oklijevao prepoznati vezu koju su dijelili. U novogodišnjoj noći na Jahorini svojim je prijateljima i obitelji izrekao odlučnu tvrdnju: “Zaista, ona je ta”. Svoju je sudbinu zapečatio davši pristanak otmenoj Cetinjanki.

Brak Branimira Popovića i Sanje Jovićević dugo je bio neotkriven. Tek kada je zadivljujuća glumica, koja je 21 godinu mlađa od svog supruga, otkrila da je u drugom stanju. Danas je par koji je sklopio skladnu bračnu zajednicu prigrlio roditeljstvo rođenjem kćeri Sofije i trenutno proživljava čari vlastite bajke iz stvarnog života.
Dio porodice trenutno se nalazi u Podgorici, dok se dio nalazi u Beogradu zbog različitih projekata i poslovnih obveza. Posljednjih mjeseci oboje smo imali priliku pratiti televizijsku seriju „Od jutra do sutra.

Unatoč značajnoj razlici u godinama između glumačkog para, prkosili su očekivanjima i osmislili svoje živote na temelju vlastitih jedinstvenih načela. Iako su mnogi očekivali da će se njihova veza raspasti, ona se na kraju pokazala otpornom i izdržala je test vremena. Vidljivo je da njihovu vezu već više od deset godina karakterizira sklad. Velika je vjerojatnost da će iu budućnosti zajedno doživjeti još puno uspješnih godina. Par uživa u društvu jedno drugoga, često posjećujući razna javna okupljanja, posebice ona vezana uz umjetnost. Nedavno su ih uhvatile kamere dok su bili na ceremoniji vjenčanja.