Dea Đurđević je jedna od najpoznatijih javnih ličnosti na Balkanu. Od trenutka kada je debitirala u javnosti, izgled Dee Đurđević predmet je velikih rasprava. Njezina primamljiva ljepota, zadivljujući šarm i blistav osmijeh etablirali su je kao jednu od najkarizmatičnijih žena na televiziji. No, nesretna prometna nesreća koju je doživjela prije četiri godine utjecala je na njezino debljanje kao voditeljice.

Nakon što je ozdravila, svesrdno se usredotočila na poboljšanje svog fizičkog izgleda. Njezina nepokolebljiva odlučnost urodila je plodom te je trijumfalno ostvarila svoj cilj – smršavjela je nevjerojatnih 30 kilograma, kako je ponosno izjavila. Svoj nevjerojatan gubitak težine od 30 kilograma dugujem talentiranim liječnicima na VMA. Posvećeni tim od tri liječnika sačinio je za mene personalizirani jelovnik kojeg se marljivo pridržavam.

Dea, prava inspiracija i utjelovljenje odlučnosti, jednom je prilikom podijelila svoje osobno putovanje. Naglasila je važnost vođenja računa o izboru hrane, što je pridonijelo njezinoj sveukupnoj dobrobiti. Nakon operacije šake Dea se udebljala i dosegla vrhunac od 83 kilograma. Ipak, svojim nepokolebljivim zalaganjem uspjela je transformirati svoje tijelo i trenutno ima 53 kilograma. Deina priča svjedoči o tome da se uz dovoljno želje i odlučnosti može sve postići. Dee Đurđević se sa situacijom nosila ljupko, ustrajno u svom poslu kao da je ne utječu događaji koji su se zbili. Ne samo da dobiva pohvale za svoju nepokolebljivu odlučnost i optimističan pogled, već i njezin izgled izaziva divljenje i pohvale.

Modni odabiri koje ona predstavlja često se nalaze na najbolje ocijenjenim kompilacijama. Kako smo je navikli gledati u “Jutarnjem programu” odjevenu u skromno i profinjeno ruho, mnoge je iznenadilo kada je na njezinom “Instagram” nalogu osvanula fotografija koja otkriva malo otvoreniju kombinaciju. Dea je nedavno podijelila fotografije s plaže s ekstravagantnog odmora s partnerom Mladenom. Ove su slike prikazale ne samo njezine fizičke karakteristike, već su istaknule i njezinu prirodnu ljepotu, dok je samouvjereno pozirala na pješčanoj obali bez trunke šminke. Reakcija na ove fotografije bila je izrazito pozitivna, s brojnim komplimentima koji su pljuštali, pokazujući koliko joj se svidio ovaj zasluženi bijeg.