Nakon što je napravila pravi bum u regiji i rasprodaje koncerte kao od šale svi mediji pišu o Priji. Romantična veza Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića bila je pod stalnim nadzorom i kontroverzama i nakon što se Prija etablirala kao uspešna muzičarka, brzo rasprodavajući solističke koncerte širom regiona. Njihovi životi su već duže vreme izloženi javnosti i dok Prijović izaziva divljenje i komplimente uticajnih ljudi u muzičkoj industriji, postoje i drugi koji imaju različita mišljenja o njihovoj vezi. Par je u braku od 2018. godine, a njihova ljubav kulminirala je sa sinom Aleksandrom. Mlada pevačica se od početka njihovog udvaranja bez muke asimilirala u porodicu Živojinović i o njima je samo pohvalno govorila. Među najdirljivijim trenucima od tri koncerta u Areni bilo je kada joj se na bini pridružila Lepa Brena – čvrsto su se zagrlile i lile suze, ali od sreće.

 

Filip Živojinović, najstariji sin Slobodana Bobe Živojinovića, bivšeg jugoslovenskog tenisera, osebujna je ličnost u njegovoj porodici. Iako mu je otac renomirani teniser, a maćeha proslavljena pevačica Lepa Brena, Filipova majka Zorica Nakić i njena sestra Iva su relativno nepoznate. Filip je završio osnovno obrazovanje pre nego što je pohađao Britansku međunarodnu školu u Beogradu, gde je i diplomirao. Školovanje je nastavio na Univerzitetu Rice u Hjustonu, stekavši diplomu iz psihologije i sportskog menadžmenta. Po završetku studija Živojinović je radio kao sportski agent na Beverli Hilsu. Od malih nogu je imao veliko interesovanje za tenis i posvetio se usavršavanju svojih veština. Njegova posvećenost se isplatila kada je 2003. postao juniorski šampion Srbije i Crne Gore. Uprkos uspehu, Filip je odlučio da ne nastavi profesionalnu tenisku karijeru.

Po povratku u Srbiju osniva restoran u Beogradu kojim i danas rukovodi. Njegov današnji fokus je na muzičkoj karijeri, jer je komponovao najomiljenije pesme sa poslednjeg Prijinog albuma kao omaž svojoj ženi. Uz doživotnu pažnju javnosti, nastoji održati privatni život i svoje lične poslove držati podalje od očiju javnosti. Rijetko posjećuje događaje u gradu, umjesto toga daje prednost porodici i profesionalnim obavezama. Uprkos zauzetosti, on je preduzimljiv pojedinac koji je pokrenuo nekoliko projekata, uključujući svoj restoran u Beogradu, a takođe je aktivan u produkciji muzike i filmova. Pored ovih poduhvata, podržao je i Lepu Brenu lansiranjem njene linije čarapa.

Brena je čvrsto povezana sa porodicom Živojinović i često večera sa Filipovom majkom, pružajući joj podršku na razne načine. Ipak, Filipov najbliži odnos je sa mlađom sestrom Ivom, koja je Zoričino dete iz drugog braka sa riječkim košarkašem Nakićem. Oni imaju neraskidivu vezu i zajedničko vrijeme im je prioritet. Ne samo da dijele duboku ličnu vezu, već se i dobro nadopunjuju u svojim profesionalnim nastojanjima. Na primjer, Iva je bila kostimograf za jedan od filmova svog brata.