Aljoša Vučković, poznati glumac koji je glumio u popularnim serijama kao što su “Sretni ljudi” i “Bolji život”, nedavno je otkrio da se bori s iscrpljujućom bolešću koja mu je neko vrijeme onemogućavala rad. Ova vijest izašla je u javnost krajem 2018. Međutim nikada nije precizirao  o kojoj se bolesti radi.

Nakon duljeg boravka u bolnici, Aljoša je na kraju otpušten na kućno liječenje. Za to vrijeme odlučio je ne otkrivati ​​nikakve pojedinosti o svojoj bolesti. Srećom, liječenje je bilo uspješno i potpuno se oporavio. Nekoliko godina kasnije, nastavio je s radom.

Na Facebooku je osvanuo niz svježih fotografija koje su podijelile suradnice glumca i vizažistica koji rade na zajedničkom projektu. Na fotografijama se nalazi glumac koji je prešao 76. godinu života, a vidljivo je da nije doživio značajnije fizičke promjene. Poznati glumac jednom je ispričao o svojoj kćeri Leani koja se borila s ovisnošću o teškim drogama. Leana je izdržala dugotrajnu borbu s ovisnošću, a njezin je otac uložio sve moguće napore da joj pomogne prevladati je i izbaviti je iz njezina stiska.

Nakon svih pokušaja Leanine obitelji da joj pomognu u borbi protiv ovisnosti, ostali su bezuspješni. Zbog toga joj je sud odredio obvezno liječenje zbog teškog stanja. Glumac je u razgovoru za magazin Story pojasnio da njegova kći nije zatvorena, već na zatvorenom tretmanu. Također je izrazio svoje mišljenje da bi pojedinci i njihovi voljeni trebali moći rješavati svoje probleme pod vlastitim uvjetima na najučinkovitiji mogući način. Leana trenutno predaje na Sveučilištu John Nesbitt i osnovalaje svoju porodicu te ima i dijete.