Dušica Jakovljević poznata je voditeljica koja se ne boji reći što misli. Upoznali smo je s njom kroz “Sve za ljubav” prije nego što je prešla na reality televiziju. Ona u svojim emisijama privlači veliku pažnju gledatelja. Veliku popularnost joj je donijela  Zadruga najgledaniji rijaliti na našim prostorima čija se sedma sezona upravo počela prikazivati.  Neke će možda iznenaditi saznanje da ona već ima dvoje djece. Udala se s 25 godina nakon što je na poslu upoznala svog prvog muža.

Njihova veza prekinuta je prije osam godina, ali i dalje održavaju snažnu vezu i jedno drugom pružaju nepokolebljivu podršku. Nakon razvoda, Dušica se upustila u brojne ljubavne veze, uglavnom s mlađim partnerima. Međutim, svoj osobni život radije drži u privatnosti i podalje od očiju javnosti. Aleksandar Miljuš, producent, ušao je u krug  njenih poznanikaradeći na projektu “Emotion”.

Upravo je Anu Mijahlovski doživljavala kao zaštitnicu njihove romantične veze. S 25 godina sam mlada ušla u brak. Tijekom našeg zajedničkog rada na TV Metropolisu Ana Mihajlovski upoznala me s ocem Anđele i Ogija. Voditeljica je u jednom intervjuu spomenula da su oba djeteta bila planirana i da između njih postoji značajna razlika u dobi od dvije godine.


Tek u ožujku 2022. Dušičin razvod je zvanično okončan. Unatoč dugoj razdvojenosti, Miljuš i ja smo se razveli tek nedavno, prije tri tjedna. Pretrpan radni raspored otežavao nam je rješavanje sve potrebne papirologije na vrijeme. Iako smo tijekom braka nailazili na poteškoće koje su na kraju dovele do našeg rastanka, odlučujem ne razgovarati s medijima o tim osobnim stvarima kako bih zaštitila svoju djecu.