Proslavljena se folk pjevačica već duže vrijeme svjesno trudi svoje privatne emocije zadržati za sebe i podalje od javnih rasprava. Kao rezultat toga, pošteno je pretpostaviti da joj je zadovoljstvo biti sama i da svoje vrijeme posvećuje vlastitoj dobrobiti, obitelji, unucima i svojoj uspješnoj karijeri. Ipak nije tajna da je Vesna Zmijanac imala buran ljubavni život.

Unatoč tome što je prošlo više od desetljeća, veza koju su imali  bivši ljepotan i poznati biznismen Željko Rstić i pjevačica Vesna Zmijanac zadržao se kao primamljiva tema u javnosti. Raskid njihove ljubavne veze popraćen je skandalom. Vesna je otkrila detalje svoje veze, priznavši da je svog 14 godina mlađeg partnera uhvatila u nevjeri s poznatom voditeljkom. Unatoč vještom prikrivanju prijašnjih nevjera, varao me dulje vrijeme. Tek sam u najnovijem slučaju otkrila njegovu prijevaru iz prve ruke: uhvatio sam ga u liftu naše zgrade u zagrljaju zloglasne voditeljice, poznate više po razuzdanim tulumarima na splavima nego po profesionalnom bavljenju. Ovaj događaj Vesna je prepričala u intervjuu za naš časopis 2014. godine, te otkrila da je to bio katalizator raspada njihove četiri godine duge veze.

Unatoč njihovoj burnoj rastavi, u javnost su izašli dokazi o ljubavnoj vezi Vesne Zmijanac s kolegom folk glazbenikom. Zajednička fotografija, objavljena na “Instagram” stranici posvećenoj prisjećanju na sretnija vremena, prikazuje privrženu vezu i ugodne trenutke koje su proveli zajedno. Dok su stajali na rubu bazena, zagrljeni od radosti i ljubavi, svi pogledi bili su usmjereni prema pjevačici u kupaćem kostimu. Prošlo je dosta vremena otkako je zadnji put viđena u takvoj odjeći, što je njen izgled činilo još vrijednijim pažnje.

Valja napomenuti da je veza Vesne i Željka i prije konačnog prekida imala uspona i padova. Nadalje, evidentno je da Rstić ima slabu točku na žene u javnosti. Tome u prilog ide i njegova prošla veza s pjevačicom Zlatom Petrović, koja je trajala desetak mjeseci prije nego što je došla kraju. Kulminacija našeg odnosa bila je usporediva s završecima većine zdravih veza – na način koji je bio pun poštovanja i odgojen. Nema agonije ni s jedne ni s druge strane, zato je neshvatljiva halabuka oko našeg odnosa. Pripovijest je došla do kraja. Kao ispunjena i zadovoljna žena, imam dva prošla braka i djecu. Sa Željkom mi je bilo lijepo, ali nikada nisam imala namjeru da se udam, otkrila je Zlata za “Alo” nakon razlaza.