Sinovi Nataše Ninković, Matija i Luka Šarenac, svoju su sreću odlučili potražiti u inozemstvu, a iako se glumica s tim teško mirila, ona ih je ipak podržala. Jednom je čak potražila i pomoć psihologa jer joj je bilo teško ući u sobu svojih blizanaca nakon što su izašli. Kao ponosnoj majci, teško joj je bilo prihvatiti da su joj djeca napustila gnijezdo i da se sada bore za svoje profesionalne staze bez podrške i zaštite doma, negdje u bespuću nepoznatog. Glumica je poput većine roditelja vjetar u leđa svojoj djeci.

Istodobno, glumica nije skrivala oduševljenje kada je Matija, jedan od njezinih nasljednika, izrazio želju da napravi pauzu od života u Americi i vrati se u domovinu. Kako bi se zbližila sa svojim sinom, namjerno se trudila provesti većinu svog ljeta s njim i nastavlja to činiti tijekom ovih prazničnih sezona.

Sinovi Nataše Ninković sada su mladi ljudi koji nastavljaju svoje obrazovanje i karijeru s jasnim smjerom. Kao majka, uvijek je glasno govorila o tome da se ponosi njihovim postignućima, ali najviše je raduje snažna veza privrženosti, ohrabrenja i vjere koju dijeli sa svojim sinovima. Nedavno je Natašin sin pripremio malo iznenađenje za nju, što ju je ispunilo oduševljenjem i zadovoljstvom.

Matija Šarenac želio je i ugoditi svojoj majci i s njom ugodno popričati pa ju je pozvao na prekrasnu kavu uz prekrasan pogled. Trenutačno smješten u Sloveniji, Matija je mamu poveo na jutarnju vožnju na Bledu, gdje su se zajedno prepustili kavi i zanimljivom razgovoru. Dok je sin Nataše Ninković bio zaokupljen veslanjem, ona je pila kavu i snimila fantastične kadrove jezera. Njezin jednostavan, ali eksfuzan naslov glasio je: “Ovo je najbolja jutarnja kava koju sam ikad popila. Nakon što je Sonov svoju gestu podijelila na društvenim mrežama, skupila je veliki broj komentara. Opći je konsenzus bio da je odgojila pravog džentlmena koji izuzetno brine o svojoj majci.

Oglasi - Advertisement