O pjevačici Priji priča cijeli region nakon što je uspjela rasprodati najbveće dvorane u Beogradu, Zagrebu i Sarajevu. Aleksandra Prijović nedavno je nabavila novo luksuzno vozilo, crni BMW, koji je dopunio njenu kolekciju automobila. Tržišna vrijednost ovog vozila je preko 150.000 eura. Sigurnost i brzina automobila koji je vozila uvijek su joj bili prioritet.

Zbog toga je tražila model automobila koji će joj pružiti osjećaj sigurnosti svaki put kad izađe sa sinom. Stoga se nije libila potrošiti pozamašan iznos na svou novi auto. Ona ima jasnu sklonost prema BMW-u, što dokazuje njezina prethodna kupnja bijelog BMW-a za 130.000 eura 2020. godine.

Podsjetimo, mediji su prije tri godine objavili da je angažirala osobnog vozača za svoj novi BMW X6.  Prema nepoznatom izvoru, Prija je nedavno dobila usluge osobnog šofera koji je prati na putovanjima i nastupima, a vozi i njezin novi džip. Izvor je dalje otkrio da Prija gotovo nikada ne vozi sama, a kao razlog svoje odluke da unajmi vozača navela je stres.

Za Aleksandru su sigurnost i brzina vozila oduvijek bili najvažniji. Od rođenja sina Aleksandra sigurnost joj je na prvom mjestu. Tražila je model automobila koji će njoj i sinu osigurati sigurnost na svakom putovanju. Konačno, kada je pronašla savršenu kombinaciju, cijena BMW-a X6 Aleksandru nije zabrinjavala. Paket automobila uključivao je dječju zaštitu za vrata, zbog čega se osjećala sigurnije. Dodatno, odlučila se za bijelu vanjštinu i kožna sjedala, koja su se dodatno naplatila. Obzirom da mediji pišu da je samo od nastupa u beogradskoj Areni zaradila oko milion eura ona si može priuštiti auto koji god želi.