S obzirom na obilje hitova iza sebe, Seka Aleksić jejako  uspješna pjevačica. Njezini su nastupi vrlo traženi i zahtijevaju višu cijenu ulaznice zbog njezine sposobnosti stvaranja zadivljujuće atmosfere. Posljednjih godina se rijeđe pojavljuje u javnosti jer se posvetila svojoj porodici.  Često se kaže da je njen suprug po zanimanju “Sekin muž”. Iako su na glasu da imaju sretan brak, malo je onih koji znaju kakvo su obrazovanje Seka i Veljko.

 

Seka Aleksić i Veljko Piljikić za svoju su obitelj sagradili utočište u Staroj Pazovi. Iako kvalitetno provode vrijeme sa sinovima, Veljko se rijetko pojavljuje u javnosti, samo po potrebi. Budući da živi u sjeni svoje poznate supruge, mnogi ne znaju čime se Veljko bavi, osim strasti prema sportu, zbog koje se isprva i upoznao s pjevačicom. Do susreta Seke i Veljka došlo je 2009. godine, a prvi je on preuzeo inicijativu da ih spoji. Veljko je u to vrijeme bio zaposlen kao Sekin tjelohranitelj. Tek nakon što je otkrila njegovu gorljivu predanost boksu, postala je opčinjena njime.

Veljkova strast prema sportu je bila prisutna oduvijek, ali se ljubav prema kuhanju razvila kasnije. Poznavatelji Veljkovog kuharskog umijeća potvrđuju da se dobro može suprotstaviti svojoj supruzi, koja je školovana frizerka, ali i odlična kuharica. Na inzistiranje majke Ibrime završila Seka je školu. “Pokazalo se da je to bila izazovna situacija za mene, jer sam se našla rastrgana između dva cilja. Jedan od tih ciljeva usadila mi je majka, koja je željela da završim školovanje. Drugi cilj bio je moj, a to je uključivanje pjevačke karijere. Nisam imala entuzijazma za majčine težnje, ali sam bila nevjerojatno strastvena za svoje. Srećom sam uspjela postići oboje. Sada sam financijski stabilna i mogu pomoći onima oko sebe”ispričala je u jednom intervjuu pjevačica.

“Nikada prije nisam službeno radila kao frizerka. Međutim, oduvijek sam bila strastvena prema bojanju kose i uživala sam eksperimentirati sa svojom kosom i kosom svoje majke. U prošlosti sam čak nudila bojanje kose svojih prijatelja, a dok Možda nisam profesionalac, imam dobro oko za uočavanje nesavršenosti i ponudu da ih popravim. Kad moji prijatelji dođu na kavu, ponekad primijetim izraslinu ili mrlju i ponudim se da im je popravim. Dok razgovaramo i uživamo naše kafe, ja im dam novi izgled Moji frizeri mi često daju komplimente i kažu da sam prirodno talentirana za to područje i da bih im mogla biti kolegica – nešto je što je Seka čula mnogo puta.