Nina Badrić je jedna od najpopularnijih pop pjevačica u regiji. Dok je radila u jednom butiku, Ninu je otkrio Dino Dvornik dok je pjevušila pjesmu. Dino ju je potaknuo da ugasi radio i sama otpjeva pjesmu, što je otkrilo njezin impresivan glazbeni talent. Dino je bio oduševljen njezinom sposobnošću i nastavio ju je pratiti na razne eminentne diskografske kuće u Zagrebu kako bi pokazala svoje sposobnosti.

Nakon izvedbe pjesme “Ostavljam te” na “Croviziji”, potpisala je prvi profesionalni ugovor s diskografskom kućom Croatia Records. Godine 1995. predstavila je svoj inauguracijski album pod nazivom “Godine nestvarne”. Nina Badrić, kojoj rijetko svjedočimo da je uznemirena ili bijesna, sada svoje emocije nosi u rukavu i ne pokušava ih prikriti. Nakon što je doživjela problem sa susjedom koji je utjecao na cijelu zgradu, oglasila se na društvenim mrežama kako bi podijelila svoju priču. Uz popratnu fotografiju dala je i objašnjenje što se dogodilo.

Jeste li ikada imali susjeda koji vam je život pretvorio u noćnu moru? Ja svakako jesam. Njegovo ime je A.S. Izazvao je poplavu u vlastitom stanu, koja je pak poplavila stan njegove susjede. Kao mjeru predostrožnosti, morala sam zatvoriti ventile za vodu u svom stanu kako bih spriječila daljnju štetu. Nažalost, to je značilo da sam morala biti bez vode osam dana i to u 21 vijeku, Iako sam zvala sve institucije u državi, od grada do policije, nitko mi nije mogao pomoći. Dotični je otišao na put, ali nije otkrio kada će se vratiti.

Štoviše, odbijaju dopustiti obrtnicima da poprave kvar i zbog toga sam već osam dana bez vode, a unatoč naporima da dođem do svih nadležnih organizacija koje bi mogle ponuditi pomoć, pomoć nisam dobila. Ako netko naiđe na ovog susjeda, molimo da ga obavijeste da dođe popraviti štetu koju je napravio.