Nedavno objavljenom novom snimkom koja prikazuje unutrašnjost stana Anele Ahmić pojavilo se šokantno otkriće. Mustafa Durdžić, otac Asmina Durdžića, nedavno je podijelio video koji prikazuje stan u kojem je nekada živjela njegova bivša šogorica Aneli Ahmić.

Osim što je podijelio snimak stana, Mustafa se oglasio na društvenoj mreži Facebook i iznio alarmantne informacije o stanju u kojem se nalazi, razotkrivajući Anelinu neurednost.

Mustafa je ispričao detalje neurednosti svoje bivše snahe, ističući da je nemarno stavljala žvakaće gume na razne komade namještaja. Objava ove informacije izazvala je značajnu pozornost javnosti i izazvala salvu komentara na raznim društvenim mrežama.

U opisu videa Mustafa je detaljno opisao čin lijepljenja žvakaće gume na namještaj, uz nanošenje stvrdnute sline kao ljepila. Nakon što je Mustafa Durđić objavio video koji prikazuje stan i otkriva šokantne podatke o Anelinom načinu života, javnost je reagovala izljevom bijesa i agresije.

Otkriće je izazvalo mješavinu zaprepaštenja i zabrinutosti među mnogima, potaknuvši nagađanja o ovoj objavi i mogućim posljedicama koje bi mogla imati za starletu reality showa “Elita”.