Jedna od najpoznatijih srpskih glumica koja je ostvarila veliki broj uloga je Vesna Čipčić a najviše je pamtimo iz serije Vruć vetar. Vesna Čipčić ispričala je kako se najveći krah u njezinim osobnim odnosima dogodio nakon raspada braka s Aleksandrom Sašom Alačom, za kojeg je vjerovala da će biti s njim zauvijek. Ovaj razvod dogodio se nakon 23 godine braka.

Nakon više od dvadeset godina veze, Aleksandar Alač i poznata glumica Vesna Čipčić prekinuli su svoju vezu, što je ne samo emotivno potreslo Vesnu, već i njihovu djecu, Anju i Ivana. Nakon rastave, Alač je započeo romantičnu vezu s Milicom, kćeri Petra Kralja, koju je prošle godine odveo pred otar. Prije desetak godina mediji su brujali glasinama da je njihova romansa započela kao afera te da je Milica kriva za raspad braka Alača i Čipčića.

Čipčić se s pomalo zadrške prisjeća raspada braka. Iskustvo je na mene ostavilo dubok dojam. Unatoč tome što je bila neugodna i izuzetno teška situacija, nije me ostavila bez snage niti mi je slomila duh. Iako osjećam tugu zbog  djece i žalim što su stvari morale ovako završiti, također priznajem da moja djeca nisu jedina koja su morala trpjeti bol razvoda svojih roditelja”, izjavila je tijekom tog razdoblja. Rijetke obiteljske fotografije para služe kao svjedočanstvo ljubavi koja je nekada vladala u njihovom kućanstvu. Unatoč njihovom konačnom padu, slike ih prikazuju u njihovom najsretnijem stanju, blistajući od radosti. Teško je zamisliti da bi kraj njihove priče bio tako neugodan.

Nakon razvoda, Vesna je ipak pronašla ljubav sa Zoranom Tairovićem. Dok se glumica suzdržala od komentara o svom romantičnom životu nakon razvoda, šuška se da je sa Zoranom bila u vezi četiri godine. Iako niti jedno od njih dvoje nije javno priznalo svoju romansu, navodno je jedan od Zoranovih susjeda u jednom trenutku “razotkrio” par. Susjed je objasnio da je muškarac često bio domaćin okupljanja uz alkohol i glazbu. Budući da je i sam umjetnik, ovakvo ponašanje nije bilo neobično. No, bio je svjestan da je Zoran u emotivnoj vezi s glumicom Vesnom Čipčić.