Spor Mire Škorić i Cece Ražnatović tema je od velikog interesa za lokalnu zajednicu. Prema insajderima, početak ovog sukoba datira iz ranih dana njihovog višedecenijskog prijateljstva. Ceca i Mira su kao deca bile bliske prijateljice. Nakon godina bliskog prijateljsva Mira Škorić i Ceca Ražnatović su naglo prekinule svaki kontakt. Iako nijedna strana nije iznosila detalje, Ceca je potvrdila da je došlo do sukoba između njih dvije.

Kada je u pitanju naš odnos, moram priznati da svaka veza ima početnu tačku i zaključak, a svaki završetak se pripisuje određenom uzroku izjavila je jednom prlikom Škorićka. Međutim, Mira je brzo istakla da u vreme ogromnih porodičnih previranja Ceca nije uspela da pruži bilo kakav vid utehe ili podrške. Činjenica je da Ceca nije izrazila svoje simpatije. Uzdržala se da me kontaktira bilo pozivom ili porukom. Međutim, u tom teškom periodu, Jelena Karleuša me je prva utešila i pružila podršku, pored legendarne Zorice Brunclik. Nasuprot tome, Ceca nije izrazila saučešće. Nije mi namjera da bilo koga pozivam na odgovornost za svoje postupke. Svako ima svoje obrazloženje. Ipak, istina je da me nije pozvala – kako je potvrdila.

Uobičajeno se primjećuje da se brakovi raspadaju nakon četiri decenije, dok dugogodišnja prijateljstva ostaju netaknuta. Oklevam da prvi odgovorim na ovu izjavu. Činjenica da se ovaj razgovor vodi između nas više nema nikakvog značaja. Moj problem nije s njom, jednostavno nam nedostaje komunikacija i druženja. Kao ilustraciju, pokušajte da prepolovite jabuku i pokušajte da je ponovo sastavite. To je nemoguć zadatak. Slično tome, niko od nas se ne može vratiti na ono što smo prije bili.

Koncept da je život igra sudbine je pojam koji je široko prihvaćen. Nedavno su Ceca i Dragana Mirković viđene kako se grle na zajedničkoj lokaciji, što je izazvalo globalnu pažnju. Fotografija dvojice umjetnika kružila je svijetom za samo nekoliko sekundi.
Pevačica Mira Škorić smatra da je spor između nje i Cece Ražnatović nepremostiv. Nema razloga za pružanje jer jednostavno ne postoji. Koren problema je bio prekid komunikacije. Imamo različite načine razmišljanja i suštinski smo različiti. Iako smo nekada bili ujedinjeni, nema potrebe da jadikujemo jer je to prirodan tok života. Iako priznajem da je situacija intrigantna, važno je ne napraviti planinu od krtičnjaka. Mira Škorić je jasno stavila do znanja da je Ceca nesumnjivo velika umetnica i prava zvezda sama po sebi. Škorić je takođe istakla da je o Ceci u prošlosti imala pozitivan stav i istakla da njena trenutna izjava nema veze sa traženjem pomirenja. Ne postoji mogućnost pomirenja između Cece i mene. Odlučila sam da više ne raspravljam o tome i umjesto toga ćutim. Iskreno se nadam da će pronaći svu sreću koju svijet može ponuditi. Mira je ovom rečenicom stavila tačku na ovu raspravu.